Κατερίνα Καινούργιου: Να σταματήσει ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι

Κατερίνα Καινούργιου: Να σταματήσει ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κόντρα ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

kainouyrgioy_13
Στη διαμάχη ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, με αφορμή σχόλια που έκανε η Instagrammer για το παιδί που περιμένει ο μουσικός με την Ιλάειρα Ζήση, αναφέρθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της την Παρασκευή (1/3).

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί την άποψή της σχετικά με το θέμα, υποστηρίζοντας ότι τα άτομα που βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα συχνά αντιμετωπίζουν προσωπικές επιθέσεις και σχόλια από ανθρώπους. Ενώ, πρόσθεσε ότι ίσως ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης σε αυτές τις στιγμές είναι να μην κάνεις τίποτα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czici6pu2yyp)

Κλείσιμο
Αρχικά, ανέφερε: «Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας -για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, έχει δικαίωμα ο καθένας να λέει ό,τι θέλει - και λέει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχά του. Είναι τόσο χυδαίο αυτό και επικίνδυνο, που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις ή να μην ασχολείσαι καθόλου».

Συγχρόνως, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δεν ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου κατέληξε: «Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα και πάρα πολλούς άλλους που αυτή την περίοδο βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει, είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν πριν από μερικές ημέρες το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ζευγάρι μέσα από ένα πάρτι ανακάλυψε μαζί με τους καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσαν, ότι θα αποκτήσει κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media και η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Η Ιnstagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν.

Το βίντεό της όμως, ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε ειρωνικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του. 

«Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να σαι καλά, την αγάπη μας»
είπε στο story του ο Μαυρίκιος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czcdknx6xsxd)

Αφού προβλήθηκε στο «Super Kατερίνα» η παρουσιάστρια επικοινώνησε ζωντανά μαζί του και του είπε ότι, είναι κάτι χιουμοριστικό.

Εκείνος της απάντησε: «Ήθελα να στείλω το μήνυμά μου προς πάσα κατεύθυνση, μπορείτε να ειρωνευτείτε κα να χλευάσετε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα αλλά όχι το παιδάκι τους».

«Έχει χάσε μωράκι, είναι ευαίσθητη με αυτό το έχει πει»
τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συνέχισε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του, δεν βγαίνει έτσι η ευαισθησία, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τους χιλιάδες followers της να στείλει άλλα μηνύματα, αυτή είναι η άποψή μου».

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Κάνει προβολές με το να ειρωνεύεται κόσμο».


Ειδήσεις σήμερα:

Κουνελάκι του Playboy «καίει» τον Ντι Κάπριο: Παραείναι μεγάλος και έχει ιδιαίτερα γούστα στο κρεβάτι


Άγρια δολοφονία 53χρονης στη Βραζιλία: Ο σύζυγος την πάτησε με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά αφού τον κατήγγειλε για βιασμό


«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Οργή για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης