Survivor - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Η κόκκινη ομάδα επιχειρεί να σπιλώσει την τιμή και την ηθική της, λέει ο σύντροφός της

Survivor - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Η κόκκινη ομάδα επιχειρεί να σπιλώσει την τιμή και την ηθική της, λέει ο σύντροφός της

«Θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό» πρόσθεσε ο Θύμιος Ορφανίδης

survivor__23_
Ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου, Θύμιος Ορφανίδης κατηγόρησε κάποιους παίκτες από το Survivor, πως προσπαθούν να χαλάσουν το όνομα και τη φήμη της, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα από όσα λέγονται στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Fay's Time» αναφέρθηκε στα όσα λέγονται εις βάρος της συντρόφου του στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η ίδια θα κινηθεί νομικά, όταν επιστρέψει από το Survivor.

«Έκπληκτη η οικογένεια της Χρύσας, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια παικτών της κόκκινης ομάδας του Survivor να επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή, την ηθική, το ήθος και την υπόληψη του ανθρώπου μας», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czlrej90nrld)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσπάθεια που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και της κριτικής για την τηλεοπτική της παρουσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα προσβλητικά σχόλια για τα οποία η Χρύσα ούτε έχει λάβει γνώση, ούτε μπορεί να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Τέλος, τόνισε πως η σύντροφός του θα κινηθεί νομικά, όταν βγει από το παιχνίδι. «Θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους να καταδικάσουν τα αισχρά αυτά υπονοούμενα και να απέχουν από χαρακτηρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χρύσα που εμείς γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης