Δήμητρα Ματσούκα: Ο σύζυγός μου είναι αυστηρός κριτής για τη δουλειά μου

«Είναι εντυπωσιασμένος με τη σειρά "Ψυχοκόρες"» δήλωσε για τον Πέτρο Κόκκαλη - Δείτε το βίντεο

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη γνώμη του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη, όσον αφορά τη σειρά «Ψυχοκόρες», όπου πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός έκανε μερικές σύντομες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου, στη διάρκεια των οποίων, οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν: «Συμβουλεύεστε αγαπημένα σας πρόσωπα πριν πείτε το ναι σε μια επαγγελματική πρόταση;».

Η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Όχι όχι, με ενδιαφέρει μόνο η δική μου γνώμη».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Ο σύζυγος σας έχει παρακολουθήσει στις "Ψυχοκόρες", σας έχει πει τη γνώμη του;» με την ηθοποιό να της απαντά: «Ναι ναι, του αρέσει πο9λύ, είναι και  αυτός εντυπωσιασμένος από το επίπεδο αυτής της δουλειάς, είναι αυστηρός κριτής».

«Δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω τον άνθρωπο που θέλω να ζήσω μαζί»

Πριν από λίγο καιρό, η Δήμητρα Ματσούκα είχε πει σε συνέντευξή της για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων».

Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε, ειδικότερα, στον γάμο τους.


Η γνωστή ηθοποιός τόνισε αρχικά: «Ήταν μια όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε».

Σχετικά με το καινούριο πολιτικό κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένη και με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον "Κόσμο", ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας…».

Για το αν θα συμμετείχε στο κόμμα «Κόσμος» η κ. Ματσούκα απάντησε: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ εγώ στον "Κόσμο". Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πολύ σοβαρές εποχές για να φλερτάρω με αυτό το κομμάτι».


Ειδήσεις σήμερα:

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Τα στεροειδή και η μάχη με την παχυσαρκία - Η μεταμόρφωση του γιου του Ινδού μεγιστάνα Μουκές Αμπανί

Βροχές σήμερα, έρχεται πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr