Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Όταν βγήκα από το Survivor, δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Όταν βγήκα από το Survivor, δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου

«Ήταν δύσκολη πίστα αλλά δεν με τρόμαξε, πιο πολύ με σόκαρε» είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

karolina-zaklin-kaliva
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μίλησε για το Survivor, όπου κι είχε συμμετάσχει, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, δεχόταν απειλές.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε αρχικά: «Το φετινό Survivor με άγγιξε, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν οι μονομαχίες. Είναι πιο αγωνιστικό, πιο δίκαιο θα έλεγα. Ναι, οκ να λέει και το κοινό την άποψή του, αλλά γιατί να σε βγάζει εκτός; Να μένει ο καλύτερος αγωνιστικά».

Όσο για την ίντριγκα που επικρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Είναι ένα ριάλιτι, που σημαίνει ότι βλέπεις την καθημερινότητά σου μέσα από το γυαλί, πώς ζεις και συμμερίζεσαι καθημερινά τα προβλήματα. Δεν είναι όμως, η ίντριγκα το νούμερο ένα θέμα. Το βασικό είναι το αγωνιστικό. Μάχεσαι για να φας και να επιβιώσεις. Μετά στρώνεις και χαρακτήρα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα μηνύματα που δεχόταν μετά την αποχώρησή της από το Survivor. «Όταν βγήκα από το παιχνίδι, την πρώτη βδομάδα δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου, γινόταν ένας χαμός. Ήταν δύσκολη πίστα αλλά δεν με τρόμαξε, πιο πολύ με σόκαρε», εξήγησε.

Κλείσιμο
Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό, αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ούτε μετάνιωσα για πράγματα που είπα, οι πεποιθήσεις μου δεν άλλαξαν. Άλλαξε όμως η ψυχολογία μου, να είναι καλά η ψυχοθεραπεύτριά μου έναν χρόνο τώρα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης