Η 96η τελετή των Όσκαρπραγματοποιήθηκε το βράδυ προς ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μαρτίου, στο Λος Άντζελες.
Τα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου έστεψαν μεγάλο νικητή το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν, ενώ το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε 4 βραβεία.
Οι σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πριν τη λαμπερή τελετή και εντυπωσίασαν για ακόμη μία χρονιά με τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσα τους ήταν η Αριάνα Γκράντε, η Φλόρενς Πιου, η Ζεντάγια, η Σαρλίζ Θερόν, η Μάργκοτ Ρόμπι, ο Ντούειν Τζόνσον, ο Ράιαν Γκόσλινγκ αλλά και ο Μπράντλεϊ Κούπερ που συνοδεύτηκε ξανά από τη μητέρα του.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ζεντάγια
Μάργκοτ Ρόμπι
Έμα Στόουν
Τζένιφερ Λόρενς
Λουπίτα Νιόνγκο
Φλόρενς Πιου
Άνια-Τέιλορ Τζόι
Έμιλι Μπλαντ
Λίλι Γκλάντστοουν
Σαρλίζ Θερόν
Μπίλι Άιλις
Μπράντλεϊ Κούπερ με τη μητέρα του
Αριάνα Γκράντε
Ντουέιν Τζόνσον
Χέιλι Στάινφελντ
Ράιαν Γκόσλινγκ
Εύα Λονγκόρια
Ξεκίνησε από τις πλατείες της γειτονιάς του με αυτοσχέδιες ράμπες και πλέον είναι Red Bull αθλητής από το 2022, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ!
Το ταξίδι γίνεται πιο συναρπαστικό όταν η συνδεσιμότητα δεν έχει όρια. Με το WORLD PASS powered by Telekom, η COSMOTE προσέφερε σε 8 συνδρομητές της μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε δύο ευρωπαϊκές χώρες, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη γαστρονομία αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία μέσω του 5G δικτύου της Telekom
Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απολαμβάνεις ένα τέλειο BBQ όπου κι αν βρίσκεσαι; Η λύση είναι μία: Coral Gas Smart Grill. Είτε θες να ψήσεις στη βεράντα, στον κήπο, στην εξοχή, ακόμη και στο κάμπινγκ, αυτή η συσκευή θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στη γεύση!