Λίλι Γκλάντστοουν: Δηλώνει ότι νιώθει μεγάλη αγάπη μετά την ήττα της στα Όσκαρ

Η Έμα Στόουν επικράτησε τελικά στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου στα Όσκαρ 2024 την Κυριακή, η Λίλι Γκλάντστοουν είπε ότι «αισθάνεται την αγάπη σε μεγάλο βαθμό» μετά την τελετή.

Η Γκλάντστοουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων ήταν πολύ κοντά στα προγνωστικά με την Έμα Στόουν, η οποία τελικά κέρδισε το αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο «Poor Things», με πολλούς να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την ήττα της Γκλάντστοουν.

Η ηθοποιός, ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Μόλι Μπέρκχαρτ στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon», και άμα κέρδιζε θα γινόταν η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα στην ιστορία των Όσκαρκαλύτερης ηθοποιού.

Όμως, παρά την ήττα της, η Γκλάντστοουν έγραψε στο X/Twitter «ότι νιώθει πολλή αγάπη ειδικά από τη χώρα των Ινδιάνων. Καλύτερα να πιστεύετε ότι όταν έφευγα από το Dolby Theater και περνούσα μπροστά από το μεγάλο άγαλμα των Όσκαρ, έδωσα στο χρυσό πισινό ένα μικρό χτύπημα».

Η Γκλάντστοουν ένιωσε επίσης υπερηφάνεια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του υποψήφιου για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι Σκοτ Τζορτζ που ερμήνευσε το «Wahzhazhe (A Song For My People)», από το φιλμ του Σκορσέζε, με τους Osage Singers κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Όταν παρακολουθούσα τους Osage Singers στα Όσκαρ, η εσωτερική μου φωνή έλεγε "Αυτοί είναι που μας ανεβάζουν όλους στη σκηνή απόψε, έτσι πρέπει να είναι"», έγραψε ο ηθοποιός σε ξεχωριστό tweet. «Η ιστορία της ταινίας και της στιγμής ανήκει δικαιωματικά στο έθνος των Οσέιτζ. Τι τιμή να βρίσκομαι αρκετά κοντά για να νιώσω το τύμπανο».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιπέτεια του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Ελβετία: Βίντεο από το σημείο που βρήκαν τους πέντε νεκρούς σκιέρ στις Άλπεις

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ξανά ο διάσημος influencer στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr