Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Φάνηκε να φλερτάρει με την τραγουδίστρια Τεγιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Ο ηθοποιός και η μουσικός βιντεοσκοπήθηκαν να έρχονται αρκετά κοντά

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Tεγιάνα Τέιλορ εντοπίστηκαν να έρχονται αρκετά κοντά σε ένα πάρτι πριν τα Όσκαρ.

Ο 49χρονος ηθοποιός εθεάθη να κρατά κοντά του την 33χρονη σταρ του «Coming 2 America» σε μια συναναστροφή που φάνηκε να μοιάζει με φλερτ. Οι δυο τους παρευρέθηκαν σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, την Παρασκευή.
Ένα βίντεο από εκείνη τη βραδιά δείχνει τον Ντι Κάπριο να τοποθετεί το χέρι του στο κάτω μέρος της πλάτης της Τέιλορ, που το ρούχο της άφηνε εκτεθειμένο, καθώς εκείνη έσκυψε να του ψιθυρίσει στο αυτί.

Σε ένα άλλο κλιπ, η Τέιλορ χαμογελούσε καθώς τύλιγε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του Χολιγουντιανού σταρ και έπαιζε με τα μαλλιά του. Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν καθόταν αντίθετα από την κάμερα, η τραγουδίστρια εθεάθη να τον κοιτάζει έντονα στα μάτια.
Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο TMZ ότι το δίδυμο - που αυτή τη στιγμή συνεργάζεται σε μια νέα ανώνυμη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσοβ - δεν βγαίνει και δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό μεταξύ τους. Η πηγή διευκρίνισε ότι ο Ντι Κάπριο είναι σε σχέση με κάποια άλλη.

Τον Σεπτέμβριο, το Page Six επιβεβαίωσε ότι ο σταρ έβγαινε με το 25χρονο μοντέλο Βιτόρια Σερέτι, αφού εντοπίστηκαν να φιλιούνται στην Ίμπιζα έναν μήνα πριν.


Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας, λέει ο Δένδιας για την πρώτη εμπλοκή της φρεγάτας Ύδρα στον Κόλπο του Άντεν

Στα ύψη και φέτος τα ναύλα παρότι έπεσαν οι τιμές στα καύσιμα


The Godfather: 52 χρόνια από το αριστούργημα του Κόπολα - Η Μαφία, η οικογένεια και ο παραλληλισμός με την ισχύ των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr