Μπέσσυ Αργυράκη: Από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού για την Eurovision θυμάμαι τα σουβλάκια
«Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να παίρνω τα πράγματα από την καλή τους πλευρά και να σκεφτώ ότι αρέσει στους ξένους. Στους Έλληνες δεν είδα να αρέσει», είπε η τραγουδίστρια
Η Μπέσσυ Αργυράκημίλησε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και σχολίασε το Ζάριμε το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας η Μαρίνα Σάττιστη Eurovision.
«Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να παίρνω τα πράγματα από την καλή τους πλευρά και να σκεφτώ ότι αρέσει στους ξένους. Στους Έλληνες δεν είδα να αρέσει. Το είδα σε όλες τις συνεντεύξεις του και δεν είδα έναν άνθρωπο να λέει καλά λόγια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έμπλεξαν πολλοί και είναι αυτό που λέμε ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…» σχολίασε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsikjpengxd)
«Ο καθένας έβαλε το στοιχείο του, δεν μπορώ να το κατατάξω κάπου και δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τίποτα. Από το video clip θυμάμαι τα σουβλάκια που έψηναν γιατί το είδα την ώρα που πεινούσα. Οπτικοακουστικά με τρέλανε, ήταν ένα πολύ γρήγορο Tik Τok, που παρουσίαζε την άσχημη μορφή της Ελλάδας. Δεν προλαβαίνεις να κρατήσεις κάτι. Περιμέναμε περισσότερα. Ησύχασα και έλεγα Μαρίνα Σάττι, θα είναι κάτι στα μέτρα της» συνέχισε η Μπέσσυ Αργυράκη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.