Χρήστος Φερεντίνος: Με επηρεάζουν τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή γιατί δεν την έχω σε κοινή θέα

Χρήστος Φερεντίνος: Με επηρεάζουν τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή γιατί δεν την έχω σε κοινή θέα

Ανήκω σε αυτούς τους παρουσιαστές που είμαι λίγο στη σκιά σε κάποια πράγματα, δήλωσε

ferentinos
Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τις εκπομπές «Σάββατο με φίλους» και «Μονομάχος» που παρουσιάζει, τα νούμερα τηλεθέασης και τη σχέση του με τα ΜΜΕ.

Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Αρχικά, μίλησε για τις εκπομπές που παρουσιάζει, τις διαφορές μεταξύ τους και τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czygzpn98bpd)
Κλείσιμο

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Απολαμβάνω τα γυρίσματα, νιώθω σαν να είμαι σε πάρτι. Έχω άγχος πριν από κάθε γύρισμα. Και τα δύο έχουν πολύ ενδιαφέρον. Δεν είναι διπλωματική απάντηση, είναι τελείως διαφορετικά, γι' αυτό μ' αρέσουν και τα δύο. Με τον "Μονομάχο" θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Το "Σάββατο με φίλους" πάει πολύ καλά, θα συζητήσουμε με τον σταθμό για του χρόνου. Είναι δυνατόν να είσαι στην τηλεόραση και να μην είσαι νουμεράκιας; Ξυπνάω το πρωί και τα βλέπω, το κάνω χρόνια τώρα και νομίζω ότι έχουμε εθιστεί και λίγο. Ιδίως τις περιόδους που κάνω πολύ καλά νούμερα, η μέρα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Μου επηρεάζουν σίγουρα τη διάθεση, ξυπνάω, σηκώνομαι με άλλο κέφι, ενώ αν δεν είναι καλά τα νούμερα - συμβαίνει και αυτό - λες "τι έγινε;". Το δικαιολογείς στον εαυτό σου και πας παρακάτω. Με πιάνει και το ενοχικό και στους άλλους το ρίχνω, όλα παίζουν και σε όλους παίζουν αυτά. Αλλά μπορεί να μην φταίμε κιόλας με τα νούμερα, είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία, δεν είναι το ζητούμενο πάντα, το έχουμε συνηθίσει, το έχουμε ανάγκη, είναι δείκτης, αλλά μην γελιόμαστε δεν είναι και το πιο ουσιαστικό πράγμα και αυτό που κρίνει την αξία ενός παρουσιαστή, μιας εκπομπής, μιας ομάδας».

Για τη σχέση του με τα ΜΜΕ είπε ότι αυτή είναι γενικά διακριτική και από τις δύο πλευρές, αν και περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου είχε αντιδράσει σε ψευδές δημοσίευμα.

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές τα ΜΜΕ, επειδή συμπεριφέρομαι και εγώ με έναν διακριτικό τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, έχω και μια σχετική συμπεριφορά [από τα ΜΜΕ]. Είμαι ευχαριστημένος. Έχω δεχτεί και κακές κριτικές και σχόλια και διάφορα πράγματα. Έχω διαμαρτυρηθεί για κάτι εντελώς ψεύτικο και κακόβουλο ρεπορτάζ. Αλλά δεν έχει και νόημα να ασχοληθώ γιατί από τη στιγμή που θα βγει, αν βγει το κακό το σχόλιο μετά άντε να το μαζέψεις. Με επηρεάζουν τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που την ανοίγουν την προσωπική ζωή και την έχω σε κοινή θέα. Ανήκω σε αυτούς τους παρουσιαστές που είμαι λίγο στη σκιά σε κάποια πράγματα», σχολίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Ήταν ρίσκο να εγκαταλείψω το επιτυχημένο "Deal" για κάτι άλλο. Είναι λογικό να συγκρίνουν τον νέο παρουσιαστή με εμένα», είπε σε άλλο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης