Survivor - Μαριλίνα Βακονδίου: Ζητάω συγγνώμη για αυτά που είπα για τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος

«Δεν ήταν καθόλου ωραία αυτά που ειπώθηκαν για τον Ρομπ» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαριλίνα Βακονδίου αποχώρησε από το Survivor κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν στο ριάλιτι για τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

«Δεν ήταν καθόλου ωραία αυτά που ειπώθηκαν για τον Ρομπ και πραγματικά, όταν είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι, δεν καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή ότι μπορεί να σε τσαντίζει κάτι, όπως για παράδειγμα το να μην έπλυνε κάποιος τα πιάτα. Μπορεί να σε νευριάσει και να πεις "γιατί δεν έπλυνες τα πιάτα;". Είναι κάπως έτσι κι αυτό για τον Ρομπ. Βγήκε έτσι προς τα έξω κι ακούστηκε άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη της.

«Πραγματικά, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί ήταν λάθος. Απλά εκείνη τη στιγμή, δεν σκέφτεσαι στο παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα από αυτά που έλεγα στο παιχνίδι, δεν ήταν μόον αυτό. Έλεγα και κάποια καλά και δεν μου είπαν τι έχει ειπωθεί. Ήταν άσχημο, γιατί όταν δεν έχεις επαφή με την τηλεόραση, δεν ξέρεις τι θα βγει. Ήταν περίεργο, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Το ζούμε στο 200% και μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε εκεί μέσα. Είναι αυτό ότι είσαι τρελαμένο, είσαι εκεί όλη μέρα και το μόνο που συζητάς είναι για το παιχνίδι. Ήταν ένας λόγος που ήθελα να αποχωρήσω, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα. Το πρωί της μονομαχίας είπα "σήμερα θα φύγω". Ήθελα να φύγω, γιατί είχα τρελαθεί στο ότι ήμασταν με τον Σταμάτη και μιλούσαμε μόνο για το παιχνίδι και το τι κάνουν οι άλλοι».



Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr