Ελένη Χατζίδου: Στην εκπομπή σχολιάζουμε ανθρώπους που είναι αιχμηροί, αν δίνουν και αυτοί τροφή είναι σαν να το θέλουν

«Είμαστε αυθόρμητοι χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε κάποιον» πρόσθεσε

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για το ατύχημα που είχε, τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τον σχολιασμό που κάνει η ίδια στην εκπομπή «Breakfast@Star», που παρουσιάζει με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην απουσία της από την εκπομπή της, λόγω του ατυχήματος που είχε πριν κάποιες ημέρες.

«Έμεινα μια βδομάδα εκτός εκπομπής και μου φάνηκε αιώνας. Είμαι καλύτερα μετά το ατύχημα. Την επόμενη ήρθα στο κανάλι, αλλά είχα τρομερές ζαλάδες και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Το χτύπημα ήταν πιο περίεργο από ό,τι το ένιωσα, δεν είχα καταλάβει πόσο έντονο ήταν όλο αυτό. Νομίζα ότι ήταν ο αγκώνας μου που με πονούσε πιο πολύ, γιατί εκεί με έπιασε αρχικά, αλλά ήταν τελικά όλο το σύστημα», εξήγησε.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μελλοντικά τηλεοπτικά της βήματα. «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν, μακάρι να ανανεώσουμε. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν», είπε.

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού και τις δηλώσεις που είχαν ανταλλάξει για το ύφος της εκπομπής, είπε: «Εγώ μόνο ωραία συναισθήματα έχω για τη Ναταλία Γερμανού. Δεν πιανόμαστε από τέτοια, έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εμάς».

Τέλος, μίλησε για την παρουσίαση, αλλά και τον τρόπο που κάνει τον σχολιασμό στην εκπομπή της.

«Με τον Ετεοκλή είμαστε αυθόρμητοι χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε κάποιον. Σίγουρα σχολιάζουμε ανθρώπους που είναι πιο αιχμηροί, ίσως να τους στεναχωρούμε, αλλά από την άλλη, άμα δίνουν και αυτοί τροφή, είναι λίγο σαν να το θέλουν», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr