Survivor - Τζέιμς Καφετζής: H Ασημίνα είπε δικαιολογίες για την ψήφο της για να βγάλει την ουρά της απ' έξω

«Το έκανε για να μη δείξει ότι είναι μέρος μιας παρέας που έχει συνεννοηθεί τι να ψηφίσει» πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη προς αποχώρηση από το Survivor σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας εξήγησε πως κατά την άποψή του, εκείνος που θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί είναι ο Χριστόφορος και όχι ο Γιάννης.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τζέιμς δήλωσε: «Ο Χριστόφορος έχει δείξει όντως ωραία σημάδια, όμως δεν το έχει βρει ακόμα τόσο καλά στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ' όλα αυτά, είναι γρήγορος κι έκανε μια καλή εμφάνιση προχθές. Όπως είπα όμως και στο συμβούλιο, μια καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη».


Στη συνέχεια, ανέφερε πως κατά την άποψη του ίδιου, ο Χριστόφορος έπρεπε να ψηφιστεί. «Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι», ανέφερε.

Όσο για το παρεάκι αυτό, εξήγησε ποιους ακριβώς εννοεί. «Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω και για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει έναν τραυματισμένο παίκτη», τόνισε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Αν χάσουν σήμερα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ασημίνας, θα έπρεπε να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας κι όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε, αυτό ήταν μια δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ΄έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μιας παρέας που έχει συνεννοηθεί τι να ψηφίσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr