Ροζάριο Ντόσον: Στην Αθήνα η Χολιγουντιανή σταρ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη και βγήκε για χαλαρή νυχτερινή έξοδο στα Εξάρχεια

Στιγμές χαλάρωσης περνά η Ροζάριο Ντόσον στην Αθήνα, όπως έκανε η ίδια γνωστό με αναρτήσεις της. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός ταξίδεψε στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, με τη συνεργάτιδα και φίλη της, τη Muna Malik, η οποία και κατέγραψε τις βόλτες της Ντόσον στο κέντρο της πόλης.

Η πρωταγωνίστρια του «Ahsoka» ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη και περιηγήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Η Malik Muna κατέγραψε τη 44χρονη πρωταγωνίστρια να απολαμβάνει τη βόλτα της, την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Το βράδυ, η Malik ανέβασε και ένα story από μπαρ στα Εξάρχεια, όπου φέρεται να πέρασαν με τη Ροζάριο, μια χαλαρή έξοδο.

Δείτε τις αναρτήσεις



Η βραβευμένη με Satellite για τον ρόλο της στην ταινία «Rent» ηθοποιός δεν έχει κάνει ξεκάθαρο αν βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές ή για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, μοιράστηκε με τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, βίντεο και στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Αθήνα, την οποία φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα. Η ίδια σχημάτισε μια μεγάλη καρδιά με τα χέρια της, ενώ βρισκόταν στον Παρθενώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε χωριό της Αμαλιάδας: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Με τι καιρό θα γίνει η έξοδος για την 25η Μαρτίου - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr