Δανάη Μπάρκα για τον ηλικιακό ρατσισμό: Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω

Δανάη Μπάρκα για τον ηλικιακό ρατσισμό: Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω

Όταν έλεγα πριν 5 χρόνια ότι «αχ, θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί», πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν ότι «έλα μωρέ είσαι πολύ μικρή, από τώρα;», περιέγραψε η παρουσιάστρια

barka_213
Με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο «Πάμε Δανάη!» μίλησαν για τη δημοσιότητα, την έκθεση της προσωπικής ζωής και τον ηλικιακό ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο θέμα της τεκνοποίησης.

Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας την εξομολόγηση της αθλητικογράφου για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και η ίδια όσον αφορά την ηλικία της και το αν είναι σωστή ή όχι στιγμή για να γίνει μητέρα.

Αρχικά, ανέφερε: «Πόσο πολύ μου άρεσαν και με άγγιξαν αυτά που είπε χθες βράδυ η Ευρυδίκη, που γενικά μου αρέσει βέβαια. Πως μερικές φορές τα πράγματα εσύ ή ένας τρίτος να θεωρεί ότι είναι εύκολα και εσύ μέσα του να περνάει τόσο δύσκολα».

Δείτε το βίντεο
Δανάη Μπάρκα για τον ηλικιακό ρατσισμό: Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ότι ήταν ένα μεγάλο συνονθύλευμα από την έκθεση που πήρε από το Survivor, στο οποίο είχε πάρει μέρος, η προσωπική της ζωή, που την έμαθαν όλοι, από πού ξεκίνησε, πώς ξεκίνησε...».

«Δυστυχώς, η αναγνωρισιμότητα φέρνει και τα άλλα. Δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτικό ενδιαφέρον από τον κόσμο», σημείωσε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να τονίζει: «Την περίοδο που οι δύο άνθρωποι είχαν χωρίσει, για ένα διάστημα δεν το έλεγαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τους έγραφαν στα social media. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντιστάσεις».

Σε εκείνο το σημείο, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Αυτό ας το ξεκαθαρίσουμε και ας είναι κανόνας. Το ότι εκτιθέμεθα δεν σημαίνει ότι δίνουμε την ψυχή μας και το σώμα μας στα "λιοντάρια" να την κατασπαράξουν. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει και τα ίδια τα «λιοντάρια» να το αντιληφθούν και να σέβονται τους κοινωνικούς κανόνες με μία άλφα ευγένεια».

Τέλος, αποκάλυψε τα σχόλια που έχει ακούσει και η ίδια κατά καιρούς αναφορικά με το θέμα της μητρότητας: «Εμένα με άρεσε πάρα πολύ και αυτό που είπε ότι λένε "είσαι πολύ μεγάλος για να κάνεις παιδί", υπάρχει και το αντίστροφο του "έλα, μικρός είσαι". Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου το έχουν πει κι εμένα όταν έλεγα είτε πριν 5 χρόνια, είτε πριν 3, είτε τώρα, "αχ, θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί" και όταν ακούω αυτή την απάντηση ότι "έλα μωρέ είσαι πολύ μικρή, από τώρα;", είμαι πολύ οριακά στο να ουρλιάξω και να βρίσω. Δεν το κάνω ποτέ, πάντα το προσπερνάω και απαντάω με γέλια. Όμως, παιδιά, είναι εμμέσως πλην σαφώς μια παρατήρηση για το τι θέλεις να κάνεις εσύ και ένα όριο στο τι εσύ θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου. Μου φαίνεται τραγικό οι άνθρωποι να επεμβαίνουν έτσι».


Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Ποιος είναι ο tattoo artist που συνελήφθη - Έπαιζε σε σίριαλ και βιντεοκλίπ

Bloomberg: Συμφωνία των Χούτι με Ρωσία και Κίνα για να περνούν με ασφάλεια τα πλοία τους

Αμερικανική κυβέρνηση κατά Apple - Μονοπωλεί την αγορά των smartphones και δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης με τους χρήστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης