Shaya: Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά

Αυτή η κτητικότητα, το ότι είναι δικός μου ο άνθρωπος και μου ανήκει και κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει, αποκάλυψε η τραγουδίστρια

H Shaya μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στο παρελθόν από σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου αποκάλυψε μερικές προσωπικές λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά και φίλες μου. Αυτή η κτητικότητα, το ότι είναι δικός μου ο άνθρωπος και μου ανήκει και κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει. Ευτυχώς είχα πολύ καλούς φίλους, μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά ήταν άνθρωποι που μπορούσα να τα συζητήσω. Είναι και η κολλητή μου ψυχολόγος. Μου έλεγε "φύγε από αυτή την κατάσταση" και μπορεί να στα λέει ένα φίλος ξανά και ξανά και να μην μπορείς να το συνειδητοποιήσεις».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Το καμπανάκι που μου χτύπησε και είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν και ότι αυτός ο άνθρωπος με τραβάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για αυτή την κατάσταση, πρέπει να φύγω, οπότε ξύπνησα μια μέρα και είπα: “τέλος, θα φύγω”. Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 12 δεδομένα που δείχνουν την ανοδική πορεία της Οικονομίας - Αύξηση καταθέσεων κατά €50 δισ. ευρω, ρεκόρ σε επενδύσεις

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με φόντο την απόφαση ΣτΕ: «Ουρά τη κυβέρνησης ο Ανδρουλάκης» - «Παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης»

Όμηρος σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινού ελικοπτέρου σε όχημα τρομοκρατών της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, λένε οι IDF
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr