Πρισίλα Πρίσλεϊ: Πρώην συνεργάτιδά της την κατηγορεί ότι της χρωστάει 700.000 δολάρια

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Πρώην συνεργάτιδά της την κατηγορεί ότι της χρωστάει 700.000 δολάρια

Η χήρα του Πρίσλεϊ έκοψε ξαφνικά κάθε επικοινωνία με την εταιρεία που πρόλαβε την οικονομική καταστροφή της, αφήνοντας χρέη πίσω της

prisila-prisley
Ο πρώην συνεργάτης της Πρισίλα Πρίσλεϊ της ζητά να παραδώσει στο δικαστήριο της ιδιωτικές συνομιλίες της με την εγγονή της, Ράιλι Κίου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το RadarOnline, η Brigtte Kruse υπέβαλε έναν κατάλογο στο δικαστήριο, με αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία μέχρι στιγμής, η Πρισίλα Πρίσλεϊ είχε αποκρύψει, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία της.

Η Priscilla Presley Partners LLC [PPP] την μήνυσε στο δικαστήριο της Φλόριντα, για απλήρωτους φόρους, ενώ αναφέρει πως δεν υπάρχει πραγματικό εισόδημα.

Κλείσιμο


Η εταιρεία και συγκεκριμένα, η πρώην συνεργάτης της την κατηγορεί ότι οφείλει συνολικά, 700.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα, η μήνυση, που κατατέθηκε πέρυσι αναφέρει ότι η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϋ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Brigtte Kruse, το 2022 για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία εσόδων από τα δικαιώματα του ονόματός της.

Ισχυρίστηκε επίσης, ότι η Πρίσλεϊ παραλίγο να κηρύξει πτώχευση στο ίδρυμα εις μνήμην του Έλβις, προτού αναλάβει τα οικονομικά της η PPP.

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι τον Αύγουστο του 2023, η Πρισίλα Πρίσλεϊ και δύο νέοι σύμβουλοι της έστειλαν ξαφνικά μια επιστολή παύσης και παραίτησης και «έκοψαν κάθε επικοινωνία» μαζί της.

Ζήτησε λοιπόν, η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ να προσκομίσει όλα τα έγγραφα ή τις συνομιλίες της με την Ράιλι Κίου, τον πρώην σύζυγο της κόρης της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, δηλαδή τον Μάικλ Λόκγουντ και πολλούς άλλους που σχετίζονται με το ίδρυμα «Priscilla Presley Partners LLC».

Επιπλέον, ζήτησε αρχεία σχετικά με τη μετακίνηση της Πρισίλα στη Φλόριντα και όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τις επισκέψεις της στη Φλόριντα από το 2022 έως το 2024.


Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης