TikTok: Ο γλωσσοδέτης στα γερμανικά και το χορευτικό σε... δημόσιες τουαλέτες που έγιναν τάση

Πώς προέκυψε το νέο trend «Barbara Rhubarb»

Ένα νέο trend στα γερμανικά κατέκλυσε το TikTok και για τους αρκετά ενεργούς χρήστες, υπάρχουν πολλές απορίες γύρω από το «Barbara Rhubarb».

Αυτό που ακούγεται σαν ραπ είναι στην πραγματικότητα ένας γλωσσοδέτης στη γερμανική γλώσσα, που γράφτηκε από τον κωμικό και μουσικό, Bodo Wartke και τον φίλο του, Marti Fischer.

Οι δυο τους δημοσίευσαν τον περασμένο Δεκέμβριο ένα βίντεο με την απαγγελία της ρίμας, «Barbaras Rhabarberbar». Οι στίχοι λένε: «Σε ένα μικρό χωριό ζούσε κάποτε ένα κορίτσι με το όνομα Μπάρμπαρα. Η Μπάρμπαρα ήταν γνωστή στην περιοχή για την εξαιρετική της πίτα με ραβέντι».

Ο ήχος για αρχή, ξεκίνησε να γίνεται viral στην πλατφόρμα, αλλά κυρίως στο γερμανόφωνο κοινό. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, ο γλωσσοδέτης απέκτησε και δική του χορογραφία.

Από πού προήλθε ο χορός;
Στα τέλη Μαρτίου, δύο νεαρές Αυστραλές καλλιτέχνιδες, Stephanie και Christina, ανέβασαν ένα TikTok που τις έδειχνε χορεύουν συγχρονισμένα, το ραπ των Wartke και Fischer σε μια δημόσια τουαλέτα.

Ενώ η αρχική εκδοχή έχει 2 εκατομμύρια likes στην εφαρμογή, η χορογραφία των κοριτσιών ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια likes.



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το «ματωμένο Πάσχα» του 1991 στην Κωνσταντινούπολη με 33 Έλληνες νεκρούς

Τραγωδία σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή - Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη έπειτα από πυρκαγιά

Eurovision: Το τραγούδι «Doomsday Blue» της Ιρλανδίας χαρακτηρίζεται «ωδή στην queer κοινότητα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr