Μέισι Γουίλιαμς: Από το «Game of Thrones» μέχρι το «New Look»

Μέισι Γουίλιαμς: Από το «Game of Thrones» μέχρι το «New Look»

Ενα στοιχείο παραμένει αναλλοίωτο στην περίπτωση της νεαρής Βρετανής ηθοποιού-χαμαιλέοντα: το ταλέντο της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
maisie-williams
Η Μέισι Γουίλιαμς έγινε γνωστή με τον πρώτο της κιόλας ρόλο, αυτόν της Αρια Σταρκ στη σειρά-μαραθώνιο του HBO «Game Of Thrones». Είχε μάλιστα την τύχη ο χαρακτήρας της να είναι ένας από τους ελάχιστους που κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο του όγδοου κύκλου. Τρομερό επίτευγμα και ενδεχομένως απόδειξη της δημοτικότητας της ηρωίδας της, αν αναλογιστεί κανείς ότι από κύκλο σε κύκλο οι δημιουργοί της σειράς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εξοντώσουν προς χάριν του σασπένς ακόμα και όσους θεωρούνταν βασικοί για την εξέλιξη της ιστορίας.

Η Γουίλιαμς στην ουσία μεγάλωσε μαζί με την Αρια. Οταν ξεκίνησε να την υποδύεται το 2011 ήταν 12 χρόνων και όταν πλέον έκλεισε τους λογαριασμούς μαζί της, το 2019, είχε ήδη καβατζάρει τα 20. Και παρότι αναγνωρίζει ότι αυτός ήταν ο ρόλος που την έβγαλε οριστικά από την αφάνεια -εντάξει, ας ξαναθυμίσουμε ότι ήταν και ο πρώτος της-, μάλλον ενοχλείται όταν ο κόσμος εξακολουθεί να την ταυτίζει μαζί του.

H Mέισι Γουίλιαμς ως Αρια Σταρκ στο «Game Of Thrones»
A Decade of Game of Thrones | Maisie Williams on Arya Stark (HBO)
Και η αλήθεια είναι ότι η 28χρονη πλέον ηθοποιός έχει υποδυθεί ήδη αρκετούς ρόλους στην καριέρα της - τόσο στη διάρκεια της οχταετίας που περνούσε τα πάνδεινα ως Αρια (όπως στις σειρές «The Secret of Crickley Hall» και «Doctor Who» και στις ταινίες «The Falling» και «The Devil and the Deep Blue Sea») όσο και -κυρίως- μετά το τέλος του «Game of Thrones».

Κλείσιμο
Στη σειρά «The New Mutants» του 2020 ήταν μια μεταλλαγμένη που μπορούσε να μεταμορφωθεί σε λύκο. Στη μίνι σειρά «Pistol», στην τηλεοπτική εξιστόρηση της ανόδου και της πτώσης των Sex Pistols, το 2022, ενσάρκωνε το πανκ είδωλο Τζόρνταν, κατά κόσμον Πάμελα Ρουκ. Και στο τωρινό της πόνημα, τη μίνι σειρά «New Look» της Apple TV, υποδύεται την αδερφή του Κριστιάν Ντιόρ, Κατρίν, που ήταν μαχήτρια της Γαλλικής Αντίστασης στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Μέισι Γουίλιαμς αδερφή του Κριστιάν Ντιόρ, Κατρίν στο «New Look»
The New Look — The Real Miss Dior | Apple TV+
Εκτός ρόλων, πάντως, η σταθερά ανερχόμενη ηθοποιός απολαμβάνει τον θαυμασμό των σχεδόν 10 εκατομμυρίων ινσταγκραμικών ακολούθων της και επενδύει τους παχυλούς μισθούς της σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής - διότι εκτός από ταλαντούχα star to be, εξελίσσεται από εμφάνιση σε εμφάνιση και σε fashion icon. Ναι, τελικά ίσως αυτός είναι ο τρόπος της να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά της μικρότερης κόρης των πολύπαθων Σταρκ, που σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της επικής σειράς ντυνόταν με κουρέλια.

Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης