Eurovision 2024: Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό

Eurovision 2024: Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό

Η ελληνική συμμετοχή έλαβε ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό που βρίσκεται στο Malmö Arena της Σουηδίας

eurovision-2024-greece
Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision, εισπράττοντας ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό που βρίσκεται στο Malmö Arena της Σουηδίας. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι χορευτές της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή με το «Ζάρι» και πλέον απομένει να ολοκληρωθούν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων χωρών για να βγουν τα αποτελέσματα.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας
Marina Satti - ZARI (LIVE) | Greece 🇬🇷 | Grand Final | Eurovision 2024



Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι θεατές από άλλες χώρες αποθέωσαν την ελληνική αποστολή και τη Μαρίνα Σάττι. Στο Twitter γράφουν, μεταξύ άλλων «Η Ελλάδα μας έδωσε τα πάντα» και «Οκέι, ψηφίζουμε Μαρίνα Σάττι».

Δείτε σχόλια στο Twitter
Κλείσιμο

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης