Eurovision 2024: Ο γυμνός Φινλανδός απογοήτευσε το Twitter - Το τερμάτισε, γράφουν

Ο Windows95man εμφανίστηκε στη σκηνή του διαγωνισμού γυμνός από τη μέση και κάτω - Βίντεο με την εμφάνισή του

Μία ιδιαίτερα... αποκαλυπτική εμφάνιση είχε ετοιμάσει η Φινλανδία για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Όταν η αποστολή βγήκε στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας, ο Φινλανδός τραγουδιστής Windows95man φαίνεται ξαπλωμένος μέσα σε ένα τεράστιο αβγό, που σιγά σιγά ανοίγει και αποκαλύπτεται έτσι το εσωτερικό του.
Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης βγαίνει έξω από αυτό κι ενώ ξεκινάει να ερμηνεύει το κομμάτι «No Rules» αποκαλύπτεται πως... είναι γυμνός από τη μέση και κάτω.

Δείτε την εμφάνισή του στον τελικό:
Αν και φορά ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος για να καλύψει τα ευαίσθητα σημεία μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους κι ενώ ο σκηνοθέτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει κατά κάποιον τρόπο, τη γύμνια του, υπάρχουν πολλές στιγμές που η πίσω όψη του καλλιτέχνη πρωταγωνιστεί στην κάμερα.

Ο Windows95man πραγματικό όνομα Teemu Keisteri, περιγράφει τον εαυτό του ως «μια ενσάρκωση της δεκαετίας του ’90, που απελευθερώνει έναν άλλοτε δειλό οικογενειάρχη από την καθημερινότητά του».

Το αποκαλυπτικό θέαμα της εμφάνισής του μπορεί για άλλους να είχε πλάκα, όμως κάποιοι εξοργίστηκαν, εξηγώντας με σχόλια στο Twitter πως υπάρχουν και παιδιά που βλέπουν τον διαγωνισμό, ενώ τόνισαν πως ήταν απαράδεκτο η παραγωγή να τον αφήσει να συμμετέχει έτσι.

Η Φινλανδία κατέκτησε τη 19η θέση, λαμβάνοντας μόνο 7 ψήφους από τις επιτροπές και 31 από το κοινό. 

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr