Γούπι Γκόλντμπεργκ: Εξηγεί γιατί είναι κατά του γάμου - Είμαι εγωίστρια, παραδέχεται

Τα πράγματα είναι απλά, θέλω να σε βλέπω μόνο όταν θέλω εγώ, μετά φεύγεις, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ μίλησε για τον γάμο κι εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της με τον θεσμό, ενώ δήλωσε πως προτιμά να ζει ελεύθερη τη ζωή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Don Lemon Show», η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της με το κοινό, ενώ ανέφερε πως προτιμά να βγαίνει ραντεβού, χωρίς δεσμεύσεις.

Αρχικά, εξήγησε πως ο λόγος είναι ότι έχει μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία θέλει να αφιερώνει τον χρόνο της. Ωστόσο, στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως είναι απλώς... εγωίστρια.

«Είμαι εγωίστρια βασικά. Έχω διαπιστώσει επίσης, πως επειδή έχω ένα υπέροχο παιδί κι έναν γαμπρό και τρία εγγόνια κι ένα δισέγγονο, δεν έχω χρόνο για πολλούς άλλους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτιμά τα ραντεβού χωρίς δεσμεύσεις. «Αυτά είναι υπέροχα, δεν με πειράζουν. Αλλά κανείς δεν θα περάσει τη βραδιά στο σπίτι μου», τόνισε.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τα θέλω της στον εαυτό της, σημείωσε ότι κάποτε ένιωθε ότι πρέπει να βρει έναν άντρα για γάμο, επειδή έβλεπε την ευτυχία των άλλων ανθρώπων στις ενώσεις τους.

Όπως ανέφερε κλείνοντας η 68χρονη, η μητέρα της είχε καταλάβει από νωρίς πως δεν είναι μια γυναίκα που επιζητά τον γάμο. «Μου είπε "ίσως από εδώ και πέρα να κάνεις μόνο πάρτι, όχι γάμους"», περιγράφει, ενώ προσθέτει: «Τα πράγματα είναι απλά, θέλω να σε βλέπω μόνο όταν θέλω εγώ, μετά φεύγεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ξαφνικά, ενώ έκανε πεζοπορία, ο 55χρονος αντικαγκελάριος της Ελβετίας, Αντρέ Σιμονάτσι


Πέθανε ο πρώτος ασθενής που είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού από γενετικά τροποποιημένο χοίρο


Έσπασε το τρόπαιο ο Ελβετός νικητής της Eurovision στους πανηγυρισμούς και έστειλε μήνυμα - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr