Κέλι Όσμπορν: Παραδέχεται πως λατρεύει τις πλαστικές επεμβάσεις, όμως δεν έχει κάνει ποτέ - Φοβάμαι πάρα πολύ, λέει

Η  κόρη του Όζι και της Σάρον Όσμπορν μίλησε για την εμφάνισή της, ενώ υποστήριξε τις γυναίκες που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις

Η Κέλι Όσμπορν μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ τόνισε πως η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ.

Η κόρη της Σάρον και του Όζι Όσμπορν μίλησε στο People κι ανέφερε πως δεν τολμάει να πειράξει το πρόσωπό της, εκτός κι αν πρόκειται για το Botox που κάνει περιστασιακά.

«Είμαι λάτρης της πλαστικής χειρουργικής. Αυτό που κάνει για τους ανθρώπους είναι εκπληκτικό. Μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων και να τους δώσει την αυτοπεποίθηση που τους έλειπε και να τους κάνει να αισθάνονται όμορφα με τον τρόπο που θέλουν εκείνοι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πάντα πίστευε ότι αν κάτι πάνω σου δεν σου αρέσει, τότε πρέπει να το αλλάξεις, αντί να μάθεις να ζεις με αυτό.

«Ήμουν πάντα στο στρατόπεδο του "αν νομίζεις ότι έχει χαλάσει, φτιάξε το". Δεν χρειάζεται να είσαι κολλημένος με μια μύτη που μισείς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Οπότε ναι, είμαι μεγάλη θαυμάστρια», εξήγησε.

Ωστόσο, όπως είπε παρακάτω, η ίδια φοβάται πολύ να πειράξει το πρόσωπό της, μην τυχόν και παραμορφωθεί. «Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα εκτός από μπότοξ. Φοβάμαι πάρα πολύ. Έβλεπα τη μαμά μου να αναρρώνει από ό,τι έκανε και μου φαινόταν απαίσιο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ξαφνικά, ενώ έκανε πεζοπορία, ο 55χρονος αντικαγκελάριος της Ελβετίας, Αντρέ Σιμονάτσι


Πέθανε ο πρώτος ασθενής που είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού από γενετικά τροποποιημένο χοίρο


Έσπασε το τρόπαιο ο Ελβετός νικητής της Eurovision στους πανηγυρισμούς και έστειλε μήνυμα - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr