Survivor 2024: Η ανατροπή σε ασυλίες και αποχωρήσεις και ο πρώτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η ανατροπή σε ασυλίες και αποχωρήσεις και ο πρώτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ασημίνας, οι νέοι κανόνες, οι ελληνοτουρκικές συμπάθειες και η μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

MixCollage-13-May-2024-01-05-AM-588
Με νέα ανατροπή στους κανονισμούς ξεκίνησε οι η 19η εβδομάδα στο Survivor 2024, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε Μπλε και Κόκκινους ότι για τις επόμενες 14 ημέρες, θα έχουν τέσσερις αγώνες ασυλίας και αγώνες για τους υποψήφιους προς αποχώρηση μόνο που οι δύο μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι είναι πρώτον ότι θα πρέπει να έχουν για συμπαίκτες και Τούρκους που θα επιλέγουν αλλά και δεύτερον ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς. Σε ὀτι αφορά τον πρώτο μονομάχο αυτής της εβδομάδας οι Κόκκινοι, που ηττήθηκαν στην πρώτη ασυλία, επέλεξαν ξανά τη Δώρα Νικολή.

Το επεισόδιο της Κυριακής (12/5) ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και την παραμονή της Δώρας Νικολή, της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Σταμάτη Ταλαδιανού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17vqmgrxaz5)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17vt2of2vm9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17vxabe483l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17vy4hhifop)


Οι παίκτες κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να κάνει ορισμένες αναπάντεχες ανακοινώσεις προς τους εννιά εναπομείναντες διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17w5gdk0qgh)


Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε τα εξής. «Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια».

«Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας».

«Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δεν θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας, εύλογα, την έκπληξη των παικτών του Survivor στο νέο επεισόδιο της Κυριακής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17wgsik7cwp)


Οι παίκτες των δύο ομάδων είδαν με καλό μάτι τις αλλαγές και ειδικότερα αυτή που θέλει να μην αποχωρεί κανείς τους για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17whessxxmx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17wj5ikdo3l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17wkrifgnt5)


Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία Μπλε και Κόκκινοι θα ξεκινούσαν με flag race για το ποιος θα επιλέξει τον Τούρκο του. Έτσι στον στίβο μάχης μπήκαν η Δώρα με τον Γκιουλέκα κόντρα στους Φάνη και Σταυρούλα με τους Μπλε να κερδίζουν και να επιλέγουν πρώτοι Τούρκο παίκτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17x1s1wbhi9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17xbj7hsoix)


Στον πρώτο αγώνα ο Γκιουλέκας νίκησε τον Ogeday, όμως στον 2ο αγώνα η Damla έκανε το 1-1 κόντρα στην Δώρα. Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με τον Atakan να επικρατεί του Φάνη, με τη Σταυρούλα να ισοφαρίζει σε 2-2 με αντίπαλο την Nefise.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17xfxrws5cp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17xhuysd8cp)


Οι δύο μεικτές ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν μέχρι το 11-11 με το flag race να έχει χρώμα γαλανόλευκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17yf74sie41)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17ygo6gqr7t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17yovw7s595)


Η Δαλάκα και ο Γκιουλέκας έτρεξαν κόντρα στην Σταυρούλα και τον Φάνη με τους Μπλε να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17yzq2vpkr5)


Μετά τον αγώνα οι Έλληνες survivors σχολίασαν τόσο την απόδοσή τους σε σχέση με αυτή των Τούρκων, όσο και τις προτιμήσεις τους, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την Αλέινα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17zedoj98d5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17zhogznwkx)


Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της περιγραφής των αγώνων εντόπισε τις ματιές που αντάλλαξαν κάποιοι από τους παίκτες και στο συμβούλιο του νησιού έριξε... δίχτυα μήπως και πιάσει λαβράκι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1803dinshex)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18067ml57nd)


Όταν οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη έριξαν ξανά μέσα το όνομα της Δώρας Νικολή, η οποία πήρε 3 ψήφους έναντι 2 που έλαβε ο Χριστόφορος.

«Δεν πιστεύω ότι οι λόγοι που με ψήφισαν είναι αγωνιστικοί. Δεν φοβάμαι να μονομαχήσω ξάνα, ξέρω ότι είμαι δυνατή παίκτρια», ήταν το πρώτο σχόλιο της Δώρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d180efytmyxd)




Ευρωπαϊκή ομοβροντία κατά της Βόρειας Μακεδονίας: Απογοητευτική η στάση της Σιλιάνοφσκα, διαμηνύουν οι Βρυξέλλες

Μύκονος: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Πακιστανών και Ινδών πίσω από το φονικό

Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για εμπρησμό - Είχε βάλει επτά φωτιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης