Ολίβια Μαν: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε και σε ολική αφαίρεση μήτρας λόγω της μάχης με τον καρκίνο

Ολίβια Μαν: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε και σε ολική αφαίρεση μήτρας λόγω της μάχης με τον καρκίνο

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός

olivia-munn-arthrou_2
Στην αποκάλυψη ότι τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, εν μέσω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο, προχώρησε η ηθοποιός Ολίβια Μαν.

Μιλώντας στη Vogue, η ηθοποιός είπε ότι «έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες». Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός.

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει"» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Αυτό ήταν το πέμπτο χειρουργείο, στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί η Μαν καθώς έχει ήδη προχωρήσει, μεταξύ άλλων, και σε διπλή μαστεκτομή.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαν αποκάλυψε, επίσης, ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ανατροπή σε ασυλίες και αποχωρήσεις στο Survivor και ο πρώτος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Μονομαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τον τίτλο - Όλα τα σενάρια

Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι - Χάρηκα που η εμφάνισή μας στον τελικό της Eurovision ήταν καλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης