Μαρίνα Σάττι: Ήταν παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν, είπε ο Νίκος Μουρατίδης

Μαρίνα Σάττι: Ήταν παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν, είπε ο Νίκος Μουρατίδης

Θέλω να μας απαντήσουν ποιος έκοψε τον μουσικό με τον ζουρνά, ήταν μεγάλο λάθος, σχολίασε επίσης για την εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision

satti_mouratidis
Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε την παρουσίαση της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 11η θέση.

Το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου, ανέφερε στο «Happy Day» τους προβληματισμούς του με τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής. Αφού τόνισε, ότι είναι φαν της Μαρίνας Σάττι, ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την απουσία του ζουρνά από το stage, αλλά και το ύφος της τραγουδίστριας που «ήταν λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν», όπως ο ίδιος ανέφερε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18a4kydgjw1)

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Εγώ δηλώνω φαν από την πρώτη στιγμή, πριν τη "Μάντισσα", από μια διασκευή του "Θα σπάσω κούπες". Είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα και μετά παρακολουθούσα πολύ στενά την πορεία της».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει η Σάττι στη Eurovision ενθουσιάστηκα. Ακούω το τραγούδι, ενθουσιάζομαι, βλέπω το βιντεοκλίπ, λέω "μέσα". Και μετά βλέπω την παρουσίαση στη Eurovision και ξεφουσκώνω. Λέω "τι είναι αυτό;" και ανακάλυψα, τι έφταιγε. Πρώτον, κόψανε τον μουσικό με τον ζουρνά, τον σολίστα, που έπαιζε το πνευστό. Τον έκοψαν. Θέλω να μας απαντήσουν ποιος έκοψε τον μουσικό με τον ζουρνά, ήταν μεγάλο λάθος, έχασε το τραγούδι τη μισή του ταυτότητα και παραπάνω, θα γινόταν ενθουσιασμός και μέσα στην αίθουσα και στις επιτροπές».

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι, είπε: «Επίσης η Μαρίνα όταν τραγουδάει έχει μια αινιγματικότητα, δεν καταλαβαίνει ήταν. Εδώ στη Eurovision ήταν λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη από όσο χρειαζόταν, δεν ήταν αυτό το στιλ της., Θα μου πεις ψιλά γράμματα, αλλά οι επιτροπές αυτά μετράνε».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / Alma-Bengtsson EBU


Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα γίνει με τη Βόρεια Μακεδονία μετά το φάλτσο της Σιλιάνοφσκα - Τα κενά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα «παγιδεύουν» παράνομους οδηγούς - Έως €10.000 τα πρόστιμα

Η υποδοχή του νικητή της Eurovision, η επιστροφή της Σάττι και η χώρα που ενδέχεται να μην ξανασυμμετάσχει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης