Eurovision: Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως... χασμουριούνται και κοιμούνται την ώρα που τραγουδούσε η Σάττι - Δείτε τα βίντεο

Eurovision: Ισραηλινοί τηλεθεατές έκαναν πως... χασμουριούνται και κοιμούνται την ώρα που τραγουδούσε η Σάττι - Δείτε τα βίντεο

Οι Ισραηλινοί δεν ξέχασαν τη συμπεριφορά της Ελληνίδας τραγουδίστριας και απάντησαν αναλόγως

marina-satti-075454
Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι, την ώρα που βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος στη Eurovision, δεν πέρασαν απαρητήρητα, αφού προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα είχε δείξει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που μιλούσε η Έντεν Γκολάν, ενώ στη συνέχεια, είχε κατεβάσει το κεφάλι της, κάνοντας πως κοιμάται.

Δείτε το βίντεο
Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι την ώρα που δίνει συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ #shortsvideo


Αν και η Ελληνίδα τραγουδίστρια την επόμενη ημέρα είχε εξήγησει πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της», οι Ισραηλινοί δεν πήραν με καλό μάτι τη συμπεριφορά της, θεωρώντάς τη, ειρωνική και αγενή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το βράδυ του τελικού της Eurovision, οι Ισραηλινοί όχι μόνο να θυμούνται πώς αντέδρασε στη συνέντευξη Τύπου η Ελληνίδα εκπρόσωπος, αλλά και να της απαντήσουν διαδικτυακά με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ελληνικού τραγουδιού, τα social media των Ισραηλινών φαν της Eurovision, γέμισαν με βίντεο στα οποία έκαναν πως χασμουριούνται και κοιμούνται, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Σάττι στην Γκολάν.

Δείτε μερικά βίντεο

Κλείσιμο

Η απάντηση της ΕΡΤ

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν μετά τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν: «Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα,  δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι
Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».

Η Μαρίνα Σάττι απαντά πρώτη φορά για τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει: «Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».

Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά στη Eurovision: Χαζολογούσα με ένα γκρουπ Ελλήνων
Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Σουηδία. Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, κλήθηκε να απαντήσει ξανά στις αντιδράσεις για τα περιβόητα χασμουρητά της, την ώρα που βρισκόταν σε συνέντευξη Τύπου και μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Fay's Time» η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει με αυτόν τον τρόπο κάποια επίσημη τοποθέτηση για όλη την αποδοκιμασία της συμμετοχής του Ισραήλ φέτος και πως αν ήθελε, θα τοποθετούνταν με διαφορετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Λοιπόν δεν ξέρω αν είδατε την συνέντευξη Τύπου γιατί όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης Τύπου μου δόθηκε ο λόγος γιατί μίλησα πρώτη, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας κιόλας που είμαι και νομίζω ότι εκείνη την ώρα που ήταν ο λόγος σε εμένα, μίλησα όπως θα έπρεπε να έχω μιλήσει. Από κει και πέρα πέρασε άλλη 1 ώρα που ήμασταν μέσα κουρασμένοι και χαλαροί, υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε, καθ΄όλη τη διάρκεια.

Τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε και ταξίδεψε και ερμηνεύτηκε... Τέλος πάντων εγώ αυτό που θέλω να πω είναι αν ήθελα να κάνω κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν θα την έκανα με αυτόν τον τρόπο.

Ίσως ήταν και χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη την ώρα έχει φύγει η προσοχή από πάνω μου. Μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι μόνο το συγκεκριμένο, δηλαδή και ο Ολλανδός όταν μιλούσα εγώ είχε βάλει μια μπλούζα πάνω από το κεφάλι του και κοιμότανε».

Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης