Τζούλια Φοξ: Δήλωσε πως δεν έχει κάνει σεξ εδώ και 2,5 χρόνια - Ποτέ δεν ήταν καλύτερα, λέει

Η ηθοποιός έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως δεν είναι μεγάλη λάτρης του συγκεκριμένου «σπορ»

Η Τζούλια Φοξ αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί ερωτικά με άντρα εδώ και 2,5 χρόνια.

Σε ένα βίντεο του TikTok που διαφημίζει την εφαρμογή γνωριμιών Bumble και γράφει: «Η αποχή από το σεξ δεν είναι η απάντηση», η ηθοποιός άφησε το δικό της σχόλιο.

Συγκεριμένα, η Τζούλια Φοξ υπερασπίστηκε τον εαυτό της, γράφοντας σε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο: «2,5 χρόνια χωρίς σεξ και ποτέ δεν ήταν καλύτερα».
Το σχόλιό της έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 30 χιλιάδες likes, ενώ πολλές γυναίκες συμφώνησαν μαζί της, αφήνοντας τις απαντήσεις τους από κάτω.

«Είναι 5 χρόνια για μένα και πραγματικά, το αγαπώ», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Εορτασμός 8 χρόνων, χωρίς δράματα, χωρίς μίσος. Επιτέλους αγαπώ κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου».
Στο παρελθόν, η Τζούλια Φοξ είχε δηλώσει πως παίρνει περισσότερη χαρά, πίνοντας ayahuasca, παρά... κάνοντας σεξ! Η ηθοποιός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ανέφερε πως «δεν είναι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου σπορ».

Όπως είπε, όταν ήταν 18 ετών εργαζόταν σε ένα... «μπαρ», ως «κυρίαρχη» και πληρωνόταν για να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις των ανδρών.

Χαρακτήρισε μάλιστα, εκείνη την περίοδο της ζωής της ως την πιο «ταπεινωτική» και εξήγησε πως την έκανε να βλέπει το σεξ σαν μια «μονόπλευρη και τετριμμένη πράξη» μέχρι σήμερα κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως "αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει"», εξήγησε.

«Είμαι πραγματικά αναίσθητη σε αυτό το θέμα. Δεν το βλέπω σαν κάτι το συναρπαστικό. Μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και μπορεί να κάνει κάποιον να έχει παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.

«Μου αρέσει πολύ περισσότερο η ιδέα να πιω ayahuasca και να δω τον Θεό. Για εμένα αυτό είναι συναρπαστικό. Το σεξ είναι ασήμαντο», τόνισε η Τζούλια Φοξ.




Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr