Άνια Τέιλορ Τζόι: Αρνήθηκε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σετ της ταινίας «Furiosa»

Η ηθοποιός ανησύχησε το κοινό της για το τι μπορεί να συνέβη, κατά τη διάρκεια της παραγωγής 

Η Άνια Τέιλορ Τζόι ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε για την εμπειρία της στα γυρίσματα του prequel του MadMax, «Furiosa» και η απάντησή της ανησύχησε το κοινό της.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία μίλησε στους New York Times, σχετικά με τα γυρίσματα και μία της απάντηση απέδειξε πως δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία για εκείνη.

Όπως είπε αρχικά, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση η παραγωγή να κρατήσει σχεδόν δύο χρόνια, όπως κι έγινε. «Ποτέ δεν ένιωθα πιο μόνη από ό,τι ένιωσα γυρνώντας αυτή την ταινία», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μπω πολύ βαθιά σε όλο αυτό, αλλά ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο, τελικά ήταν πολύ πιο δύσκολο».

Όταν αργότερα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τι δυσκολίες αντιμετώπισε, η ηθοποιός αν και το σκέφτηκε, αρνήθηκε να του απαντήσει.

Στο κείμενό του, ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Μόλις τη ρώτησα, υπήρχε κάτι στο βλέμμα της, κάτι μακρινό, σαν ένα κομμάτι της να έχει μείνει πίσω σε εκείνη την ερημιά. Λίγο πιο μετά μου είπε "επόμενη ερώτηση παρακαλώ, μίλα μου για αυτό σε 20 χρόνια"».
Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς συνέβη και έχει στιγματίσει έτσι την Άνια Τέιλορ Τζόι, όμως το κοινό της ανησύχησε, με άτομα να αναδημοσιεύουν αυτό το κομμάτι της συνέντευξής της στο Twitter, κάνοντάς τη viral και προσπαθώντας έτσι να πάρουν τις απαντήσεις τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr