Ράμερ Γουίλις για τα σχόλια στις φωτογραφίες που θηλάζει: Δεν μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου ντρεπόμασταν να είμαστε γυμνοί

Ταΐζω το παιδί μου, δεν είναι σεξουαλικό, εκτός αν το βλέπεις εσύ έτσι, σχολίασε

Η Ράμερ Γουίλις δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, στις οποίες θηλάζει την κόρη της.

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις έχει αναρτήσει ανά διαστήματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο, όπου θηλάζει το μωρό της.


Όπως φαίνεται όμως, οι θαυμαστές της δεν ένιωσαν άνετα βλέποντας το θέαμα στην αρχική τους σελίδα και της άφησαν πολλά σχόλια, στα οποία την παροτρύνουν να κατεβάσει το υλικό. Η ίδια ωστόσο, υπερασπίστηκε τον εαυτό της και μίλησε για τον θηλασμό σε συνέντευξή της στο People.



«Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα το ότι μεγάλωσα σε ένα "γυμνό" σπίτι. Ξέρετε τι εννοώ; Δεν μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου ντρεπόμασταν να είμαστε γυμνοί. Δεν πίστευα ότι δημοσιεύω πολλά πράγματα. Ακόμα και μένα δεν ήταν υπερβολικό. Ενώ ξέρω, ότι μπορώ να γίνω λίγο "σκανδαλώδης"», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, σχολίασε την ιδέα που έχουν κάποιοι ότι οι γυναίκες πρέπει να θηλάζουν σε ιδιωτικό χώρο. «Σκέφτηκα "αλήθεια; Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα να κλειδωθείτε σε έναν μικρό θάλαμο στο αεροδρόμιο, όταν θέλετε να φάτε;". Ταΐζω το παιδί μου. Δεν είναι σεξουαλικό, εκτός αν το βλέπεις εσύ έτσι», τόνισε η Ράμερ Γουίλις.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη - Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr