Καλλιόπη Χάσκα: Πριν φύγω για την Αμερική, είχα καθηγήτρια τη Μαρίνα Σάττι

Προετοιμάστηκα, έδωσα μια ακρόαση και πήρα την υποτροφία, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Καλλιόπη Χάσκα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Μάγισσα», μίλησε για τις σπουδές, αλλά και την καριέρα της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

«Ξεκίνησα μουσική και χορό και μετά, ήρθα στην Αθήνα και τα σπούδασα. Κατόπιν, έκανα μια παράσταση τυχαία και λέω "αυτό είναι, η υποκριτική". Έτσι, πήγα στο Μπέρκλεϊ και έκανα υποκριτική. Πριν φύγω στο Μπέρκλεϊ, είχα καθηγήτρια τη Μαρίνα Σάττι», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήμουν του διαβάσματος, μου άρεσε πολύ το σχολείο. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τις Τέχνες. Έχω μια βεβαιότητα ότι θα έρθουν τα σωστά πράγματα».

Για την απόφασή της να πάει στην Αμερική για σπουδές, είπε: «Το έψαξα μόνη μου για τις σπουδές στην Αμερική. Προετοιμάστηκα, έδωσα μια ακρόαση και πήρα την υποτροφία. Η μαμά μου είναι πανεπιστημιακός, αλλά έχει μεγάλη αγάπη για την Τέχνη. Αυτή μου έδωσε όλα τα ερεθίσματα. Έτσι το να φτάσει να πάρει κάποιος την υποτροφία, δεν είναι τυχαίο. Πήγαινα και σε μαθήματα και είχα κι εκπαίδευση κι από το σπίτι μου».

Τέλος, η Καλλιόπη Χάσκα μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Μάγισσα» και το πώς προέκυψε. «Ήμουν στην Αμερική και θα επέστρεφα. Έστειλα βιογραφικό σε όλους τους casting directors στην Ελλάδα, λέγοντας τη φράση "πιστεύω ότι θα ταίριαζα στη δουλειά που ετοιμάζετε"», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη - Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr