Survivor 2024: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, τουρκικά... πυρά στην πρώην παίκτρια των Μπλε - Δείτε βίντεο

Η απόψη της Δαλάκα για τους Τούρκους, ο... φιλόσοφος Γκιουλέκας, η «μαυρόγατα» Σταμάτης και η μάχη για την 3η ασυλία

Με μια ακόμα εκτός προγράμματος αποχώρηση σημαδεύτηκε το Survivor 2024 με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε στα πόδια της και να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας τους Μπλε χωρίς γυναικεία παρουσία. Την απόφαση της Σταυρούλας να εγκαταλείψει τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου δεν είδαν με καλό μάτι οι παίκτριες του Τουρκικού Survivor All Star οι οποίες υποστήριξαν ότι έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ γιατί φοβήθηκε να παίξει με την Κατερίνα Δαλάκα. Σε ότι αφορά τον τρίτο μονομάχο, η τρίτη σερί ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στις ασυλίες της 19ης εβδομάδας έφερε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους στον τάκο δίπλα στους συμπαίκτες του Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/5) ο Χριστόφορος Ταξίδης σχολίασε την ψηφοφορία της ομάδας του και την απόφασή της να τον ρίξει στην αρένα των μονομάχων, τονίζοντας ότι δεν νιώθει άγχος γιατί ακόμα και αν ηττηθεί δεν θα αποχωρήσει.



Το νέο φορμάτ με Τούρκους και Έλληνες Surivors να αγωνίζονται μαζί φαίνεται πως δεν αρέσει στην Κατερίνα Δαλάκα, όπως άφησε να εννοηθεί στο συμβούλιο της Δευτέρας, ωστόσο την επόμενη ημέρα η παίκτρια των Κόκκινων θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει θέμα να αγωνιζόνται μαζί απλά δεν τους θέλει στις ασυλίες.



Στο μεταξύ στην καλύβα των Μπλε επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για μια σειρά εξετάσεων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η 27χρονη πρωταθλήτρια στίβου , η οποία έγινε θέμα συζήτησης στους Κόκκινους όταν αποφάσισε να μείνει εκτός στίβου μάχης την προηγούμενη ημέρα λόγω των ενοχλήσεων που είχε στα πόδια της, ενημέρωσε τους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά μίλησε στον Φάνη, τον Σταμάτη και τον Ντάνιελ, εξηγώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίσει με το πόδι της και την άσχημη εξέλιξη που προσπαθεί να προλάβει.

«Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω» ανέφερε η Σταυρούλα προς τους συμπαίκτες της στο Survivor, δίνοντάς τους κουράγιο να συνεχίσουν, αφού έχει μείνει λίγος καιρός για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.



Η Σταυρούλα αποχαιρέτησε και τους Κόκκινους, εκφράζοντας την επιθυμία της να φτάσουν στον τελικό ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο τίτλος να κριθεί μεταξύ τους.



Την απόφαση της Σταυρούλας σχολίασαν συμπαίκτες και αντίπαλοι στο ceremony πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία, ενώ ο Γιώργος Λιανός λόγω του ότι οι Μπλε έμειναν χωρίς γυναίκα ανακοίνωσε ότι πλέον στα fag race θα μπορούν αν τρέχουν και μόνο άντρες.





Ωστόσο δύο γυναίκες δεν είδαν με καλό μάτι την αποχώρησή της Σταυρούλας. Η Νεφισέ και η Ναγκιχάν από την ομάδα των Τούρκων συνέχισαν να κατακεραυνώνουν, ακόμα και μετά την αποχώρησή της, αναφέροντας πως το έκανε για να μη φανεί κατώτερη από τη συμπαίκτριά της, Κατερίνα Δαλάκα.

«Έχει αποχωρήσει οικειοθελώς η Σταυρούλα, πάθαμε σοκ! Σήμερα θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά μαζί της, αλλά η αντίπαλός μας λείπει αυτή τη στιγμή. Της εύχομαι περαστικά, έχει αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός της ήταν τόσο σοβαρός. Πιστεύω ότι αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους, επειδή υπάρχει απέναντί της μία πολύ δυνατή αντίπαλος η Δαλάκα. Κουράστηκε να παίζει με την Δαλάκα και για αυτό δεν άντεξε» είπε η Ναγκιχάν και στη συνέχεια... πυρά εκτόξευσε και η Νεφισέ: «Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Το είχα πει ότι φοβήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Στους πρώτους αγώνες έπαιξε και δεν είχε τίποτα και στον τελευταίο αρνήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Φταίει η Σταυρούλα για την ήττα της κόκκινης ομάδας. Της εύχομαι περαστικά και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Με αυτήν τη ψυχολογία νομίζω ότι έφτασε πιο μακριά από ότι πρέπει».



Απώλειες όμως είχαν και οι Τούρκοι, αφού ο Sercan αποχώρησε μετά από μονομαχία. Αυτό έφερε ανακατατάξεις στις μεικτές ομάδες, όπου επανήλθε το αρχικό flag race. Εκεί η Δαλάκα με τον Παπαχάραλάμπους και ο Φάνης με τον Ντάνιελ έτρεξαν ένα run για τη νέα επιλογή από τους παίκτες του Survivor All Star. Οι μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν και διάλεξαν πρώτοι παίκτη.



Ακόμα ένας ελληνοτουρκικός αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι δύο μεικτές ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 7-7 με τους Κόκκινους να καταφέρνουν να πάρουν κεφάλι τριων νικών κάνοντας το 10-7.





Εκεί όμως που πίστεψαν ότι θα κατακτήσουν την 1η τους ασυλία για αυτή την εβδομάδα, οι Μπλε με ένα σερί ισοφάρισαν και πήγαν το ματς σε flag race με τον Φάνη Μπολέτση να το παίρνει πάνω του και κάνει το 12-11 στέλνοντας ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη.





Μάλιστα ο παίκτης των Μπλε σημείωσε και ρεκόρ πίστας στο τελευταίο run με χρόνο 1.25.



Μπορεί ουσιαστικά να μην υπάρχει αποχώρηση για δύο εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το σερί του 3-0 στις ασυλίες που έχουν κάνει οι μπλε έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στους κόκκινους. Οι παίκτες της ομάδας είναι απογοητευμένοι και ο Γιώργος Γκιουλέκας μίλησε με «φιλοσοφία» για το αποτέλεσμα.

«Είναι αυτό που είχε πει ο Πλάτωνας και το είχε διατυπώσει ωραία και ο Κομφούκιος στο παρελθόν. Μας έχουν γαμ…ει. Αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο και δεν καταλαβαίνω γιατί αποσυντονιζόμαστε σε τόσο κρίσιμο σημείο και χάνουμε πόντους. Εννοείται ότι ξενερώνουμε πάρα πολύ. Είναι καθαρά δική μας ευθύνη. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Δεν νευριάζω αλλά ξενερώνω» ανέφερε ο παίκτης των Κόκκινων για τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του.



Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στη «μαυρόγατα» του Survivor, τον Σταμάτη Ταλαδιανό, για τον οποίο υπάρχει η φήμη στη ζούγκλα ότι όποιος κάθεται δεξιά του αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Φάνης και ο Ντάνιελ να κάθονται στα αριστερά του. 



Παράλληλα ο παρουσιαστής του Survivor ζήτησε και από τις δύο ομάδες να δηλώσουν αν στον επόμενο αγώνα θα έχουν τις ίδιες συνθέσεις ή θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Όλοι συμφώνησαν να αγωνιστούν για την 4η ασυλία ως έχει. Με τον Φάνη Μπολέτση να ζητά τη Ναγκιχάν, γελώντας και την Κατερίνα Δαλάκα να τον κόβει αμέσως, λέγοντας: «Μήπως να σας δώσουμε και την 4η ασυλία;».



Στην κάλπη τα... κουκιά για τους Κόκκινους ήταν μετρημένα με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να ακολουθεί στον τάκο τους Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη.



«Είναι η τέταρτη φορά που πηγαίνω σε μονομαχία. Εννοείται ότι όλοι γνωρίζαμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Είμαι συνειδητοποιημένος 100%. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι θα αγωνιστώ απέναντι στον Χριστόφορο και την Δώρα. Θα ήθελα να είναι και κάποιος από τους Μπλε», ανέφερε ο 3ος μονομάχος.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη - Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr