Γιώργος Τσαλίκης: Πρήστηκα από την κορτιζόνη και μου έγραφαν «τι έκανες στη μούρη σου, μπάζο;»

Σκέφτομαι τα παιδιά μου που είναι σε ευαίσθητες ηλικίες, πρόσθεσε για τα υβριστικά σχόλια που λαμβάνει

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, που τον συνάντησαν σε βραδινή έξοδό του, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τα σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» για την περιπέτεια που είχε, ότι τον ανάγκασε να λαμβάνει αγωγή με κορτιζόνη. Το πρήξιμο που του δημιούργησε η κορτιζόνη στο πρόσωπο όμως, σχολιάστηκε αρνητικά από τους διαδικτυακούς ακολούθους του στα social media, που θεώρησαν, ότι ο Γιώργος Τσαλίκης υπεβλήθη σε κάποια αισθητική επέμβαση και το παράκανε.

Δείτε το βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Έχει τελειώσει η θεραπεία μου με την κορτιζόνη, οι γιατροί λένε ότι χρειάζομαι έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα, υπέγραψα να μην νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ πήρα για τέσσερις μήνες κορτιζόνες. Όπως ξέρετε δεν είμαι από αυτούς που θα ανεβάσουν στο Facebook μια φωτογραφία με έναν ορό και να ρωτάνε από κάτω "τι έπαθες;" απλά ότι λέω για να μιλήσω λίγο για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media kai τους ανθρώπους που θα σταθούν στο αν είσαι πιο πρησμένος και τι έχει γίνει. Σκέφτομαι τα παιδιά μου που είναι σε ευαίσθητες ηλικίες, ότι τέτοιου είδους σχόλια όπως "τι έκανες στη μούρη σου μπάζο;" και τα λοιπά, να τα πάρουν από κάτω».



Ειδήσεις σήμερα:

Η Λόπεζ δεν ήθελε ούτε να την κοιτάζουμε, λέει η αεροσυνοδός που την «άδειασε» - Αγενής και η Άνιστον

Ποιος είναι ο Μοχάμεντ Αμρά που απέδρασε στη φονική ενέδρα στη Νορμανδία - Σκληρός ποινικός με 13 καταδίκες

Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν αγοράκι 4,5 ετών για έξι ώρες σε σχολικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr