Τζένη Μπαλατσινού: Εύχεται στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του με ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους

Η ανάρτησή της στα social media

Ο Βασίλης Κικίλιας γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια, σήμερα Τετάρτη στις 15 Μαΐου και η Τζένη Μπαλατσινού του ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μερικά ασπρόμαυρα στιγμιότυπα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και σύζυγό της. 

Στις φωτογραφίες οι δυο τους είναι ντυμένοι με αθλητικά ρούχα και χαμογελούν. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον σύζυγό της.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Πριν από λίγο καιρό, η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μια συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στον σύζυγό της και τον γιο που έχουν αποκτήσει. Όπως είπε: «Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία, και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Στην αρχή ήμουν αγχωμένη για το αν θα μπορώ να είμαι το ίδιο δοσμένη σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι αυτά τα συναισθήματα θα γεννηθούν ακόμα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας.. Δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαι ευλογημένη. Είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί, ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Είναι όλα διαφορετικά, τα ξαναζώ από την αρχή, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική… Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο, το πιο σημαντικό, το πιο ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω πίσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, κι ακόμα περισσότερο η αγάπη που μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου. Αυτή είναι η περιουσία που μπορεί να αφήσει κάποιος, αγάπη, κατανόηση, να εξελίξω τον εαυτό μου μαθαίνοντας από τα παιδιά μου… Δεν υπάρχει καλύτερο πανεπιστήμιο ζωής από τη μητρότητα».

Στην πορεία, ανέφερε: «Η κάθε δουλειά έχει τις υποχρεώσεις της, έτσι κι αυτή του πολιτικού. Είναι ο άντρας μου, εγώ είμαι η σύζυγό του, έχουμε και οι δυο τους εργασιακούς μας χώρους, ένα σπίτι που αγαπάμε, τους ανθρώπους που αγαπάμε, τις κοινωνικές υποχρεώσεις μας… Αυτό που δεν υπάρχει πλέον, είναι τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια. Το τελευταίο που θέλει να ακούσει κάποιος είναι αν κάνω εγώ διακοπές ή όχι, δεν έχει και καμία σημασία. Από τη στιγμή που δέχεσαι να βάλεις αυτό το κοστούμι, έχει τα καλά και τα κακά, δε μπορείς να γκρινιάζεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε ούτε να την κοιτάζουμε, λέει η Ελληνίδα αεροσυνοδός που «άδειασε» την σταρ

Ποιος είναι ο Μοχάμεντ Αμρά που απέδρασε στη φονική ενέδρα στη Νορμανδία - Σκληρός ποινικός με 13 καταδίκες

Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν αγοράκι 4,5 ετών για έξι ώρες σε σχολικό




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr