Rings of Power: Τον Αύγουστο η πρεμιέρα της 2ης σεζόν

Δείτε το τρέιλερ της σειράς επιστημονικής φαντασίας

Ο Σάουρον βρίσκεται σε άνοδο στο πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν της σειράς του Amazon Prime Video «The Lord of the Rings: The Rings of Power», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου.

Η Amazon παρουσίασε το τρέιλερ και την ημερομηνία πρεμιέρας στη Νέα Υόρκη την Τρίτη στο πλαίσιο μιας παρουσίασης σε διαφημιστές.

Δείτε το τρέιλερ

Η γεμάτη δράση πρώτη ματιά εστιάζει στην ανοδική πορεία του τρομερού και πανίσχυρου κακού κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, καθώς ο Σάουρον (Τσάρλι Βίκερς) μεταμφιέζεται σε ξωτικό για να βοηθήσει τον Τσέλιμπριμπορ (Τσαρλς Έντουαρντς) στην σφυρηλάτηση των ομώνυμων δαχτυλιδιών της δύναμης. Όλα τα είδη των απειλητικών πλασμάτων - ορκ, αναρριχώμενα δέντρα, ένας βρωμερός βούρκος από γλίτσα - εμφανίζονται να μολύνουν τη γη, ενώ πολλοί από τους χαρακτήρες της πρώτης σεζόν ετοιμάζονται για μάχη, όπως η Γκαλάντριελ (Μόρφιντ Κλαρκ), ο Έλροντ (Ρόμπερ Αραμάιο), ο Αρόντιρ (Ισμαέλ Κρουζ Κόρδοβα) και ο Ισίλντουρ (Μάξιμ Μπάλντρι).

Η 2η σεζόν του «The Rings of Power» άρχισε τα γυρίσματά της στα τέλη του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε αντίθεση με τη Νέα Ζηλανδία όπου γυρίστηκε η 1η σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou.gr: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις ΑΙ στην Υγεία

H πραγματική «Μάρθα» από το «Μικρό Ταρανδάκι» ζητάει τώρα 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν για τη συνέντευξή της

Μπαρζάν Ματζίντ: Ο «Σκορπιός» του trafficking και η άγνωστη διαδρομή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr