Γιάννης Καπετάνιος: Έχω πάρει 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη

Γιάννης Καπετάνιος: Έχω πάρει 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή

kapetanios232
Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε σε συνέντευξή του για το τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή και αποκάλυψε το ποσό που εισέπραξε, για την επανάληψη ενός επεισόδιου σειράς που συμμετείχε. 

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός περιέγραψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και το περιστατικό με το έμφραγμα που έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας, στις πρόβες του «J2US».

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο, αλλά το απολαμβάνω. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Το άσχημο περιστατικό με τον Κόκοτα έγινε την ώρα που βγαίναμε στο πλατό για να τραγουδήσουμε, μας κοπήκαν τα ποδιά, ήμασταν αλλού» είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1a1v8ugedmh)

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε στη συνέχεια μια από τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο σανίδι, όταν έχασε τον αδερφό του. «Όταν έχασα τον αδερφό μου έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Ήταν δύσκολο, στο τέλος, όταν ο Μάρκος ενημέρωσε το κοινό για το τι είχε συμβεί, είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν» θυμάται ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα δικαιώματα από τις τηλεοπτικές σειρές, ο Γιάννης Καπετάνιος αποκάλυψε ότι: «Στη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον Καραβανέα. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ. Έχω πάρει και 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θεωρώ ότι είναι διαζύγιο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία».


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό - Είναι ελαφρύ, δεν είναι στη ΜΕΘ

Κηφισιά: «Το παιδί κινδύνευσε, γλίτωσε γιατί πήρε τις σωστές αποφάσεις παρά το σοκ» - Ξεσπάει ο πατέρας του 5χρονου

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που «φρικάρει» στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης