Maestro: Απόψε η επιστροφή της σειράς του MEGA - Τα σημαντικότερα γεγονότα της πρώτη σεζόν και η συνέχεια

Maestro: Απόψε η επιστροφή της σειράς του MEGA - Τα σημαντικότερα γεγονότα της πρώτη σεζόν και η συνέχεια

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 22:40 σε MEGA και Netflix

maestro__1_
Μετρώντας αντίστροφα για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40, ακολουθεί μια αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα που σμίλεψαν την ιστορία με φόντο τους μαγευτικούς Παξούς.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η πρώτη που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια που θα βάλουν τους ήρωες αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Πώς συνεχίζει κανείς την ζωή του, έχοντας το βάρος ενός φόνου στη συνείδησή του. Πόσο δυνατή μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση, έπειτα από ένα τέτοιο συγκλονιστικό γεγονός.

Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν
Foss Productions | Maestro in Blue | Season 02 | Official Trailer
Τι είδαμε στην πρώτη σεζόν του Maestro

Κλείσιμο
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο κέντρο της ιστορίας του, το αγαπημένο του μέρος, τους μαγευτικούς Παξούς. Ένας μουσικός καταφθάνει με σκοπό να οργανώσει το μουσικό φεστιβάλ του νησιού. Στην πραγματικότητα εκείνο που θέλει είναι να απαλλαγεί από το παρελθόν και τους δαίμονες που τον κυνηγούν.

Από την πρώτη στιγμή που πατά το πόδι του στους Παξούς, συναντά την Κλέλια, μια εκθαμβωτική νεαρή γυναίκα που του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εκείνη θα τον οδηγήσει στο κατάλυμά του για όσο θα μείνει στο νησί. Η γνωριμία του με την Κλέλια θα τον φοβίσει, θα προσπαθήσει να μείνει μακριά της, θα παλέψει και θα αντισταθεί σε αυτό που θα νιώσει για εκείνη. Η μουσική τους φέρνει κοντά, όμως η πραγματικότητα τους χωρίζει.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ_ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ
Την ίδια ώρα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τη ζωή άλλων χαρακτήρων που παλεύουν να βρουν τον εαυτό τους με φόντο το γαλάζιο του Ιονίου. Ο αδερφός της Κλέλιας, ο Αντώνης, είναι ερωτευμένος με τον Σπύρο. Ωστόσο ο τελευταίος, τρομοκρατημένος από την αντίδραση του πατέρα του, αρνείται να αφεθεί στα συναισθήματά του και παλεύει να φτιάξει τη ζωή του με την Γιάννα.

Η Κλέλια και ο Αντώνης διαφέρουν από τους συνομήλικούς τους. Βρίσκονται σε κόντρα με τους γονείς τους και έχουν συνειδητοποιήσει πως όλοι γύρω τους υποκρίνονται. Για τον Αντώνη το φεστιβάλ και η άφιξη του Ορέστη είναι μια διαφυγή από τα προβλήματά του. Ο πατέρας τους, ο Φάνης είναι υποψήφιος δήμαρχος και όλοι στο νησί τον εκτιμούν. Όμως όλα αυτά είναι για το «φαίνεσθαι». Πολύ γρήγορα οι παράνομες δοσοληψίες του με Ιταλούς αποκαλύπτονται.

Η μητέρα τους, η Σοφία ενήμερη για τις δουλειές του άντρα της, όσο κι αν δεν το θέλει, τον στηρίζει. Προσπαθεί να είναι καλή μάνα, χωρίς να τα καταφέρνει πάντα. Για την οικογένειά της έχει θυσιάσει έναν μεγάλο έρωτα, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Και τώρα μοιάζει να θέλει να παλέψει πάλι για τη σχέση της με τον Μιχάλη, τον γιατρό του νησιού.
ΜΑΡΙΣΣΑ_ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

Ο Ορέστης βρίσκει αναπάντεχο βοηθό στην διοργάνωση του Φεστιβάλ, στο πρόσωπο της Μαρίας. Διατηρεί ταβέρνα στο νησί και είναι αγαπητή σε όλους. Είναι πάντα γλυκιά, καλοσυνάτη, με χιούμορ και όρεξη για ζωή. Παράλληλα όμως, είναι μία γυναίκα που φοβάται να πει στην κοινωνία πόσο υποφέρει, καθώς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό άνδρα της, τον Χαράλαμπο.

Ο τελευταίος συνεργάζεται με τον Φάνη στις παράνομες δραστηριότητές του, μεταφέροντας φορτία. Όπως αποκαλύπτεται, στο κελάρι είναι κρυμμένα πολλά λεφτά.
ΚΛΕΛΙΑ_ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ_ΟΡΕΣΤΗΣ_ΧΑΛΚΙΑΣ
Ο Φάνης καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει με τον γιο του και τον Σπύρο και αφήνει υπονοούμενο στον Χαράλαμπο για τη σχέση των γιών τους. Σε μια σκηνή που συζητήθηκε πολύ από τους φαν της σειράς του MEGA, ο Χαράλαμπος χτυπάει βάναυσα τον γιο του Σπύρο και τη γυναίκα του, Μαρία. Τον αιμόφυρτο Σπύρο βρίσκει ο Αντώνης, ενώ ο Ορέστης τους βοηθά να βρουν μια λύση.

Το παζλ της ανθρωπογεωγραφίας του Maestro συμπληρώνει η Χάρις, η γιαγιά του Αντώνη και της Κλέλιας. Ελεύθερο πνεύμα με χιούμορ και ευφράδεια λόγου έμεινε στο νησί αφήνοντας πίσω τα όνειρά της και θέλει η Κλέλια να μην κάνει το ίδιο λάθος. Το φεστιβάλ και ο Ορέστης την επηρεάζουν ανοίγοντάς της μία νέα πόρτα. Αποφασίζει έτσι να γράψει ένα όμορφο τραγούδι για την εγγονή της.

Κι ενώ η έλξη του Ορέστη για την Κλέλια προχωρά, αψηφώντας τις όποιες ενστάσεις και αντιστάσεις του μουσικού, στο νησί εμφανίζεται η εν διαστάσει σύζυγός του. Η Αλεξάνδρα, αυθάδης και αρκετά σνομπ, ανακοινώνει στον έκπληκτο Ορέστη πως είναι έγκυος. Παρόλα αυτά, η σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας αποδεικνύεται πιο δυνατή και ξεπερνάνε το θέμα της Αλεξάνδρας και του παιδιού.
γουλιωτη
Ο φόνος που αλλάζει τα πάντα στο Maestro

Ο Φάνης προειδοποιεί τον Ορέστη να φύγει από το νησί την επομένη του φεστιβάλ και να μην ξαναδεί την κόρη του. Παράλληλα, καταλαβαίνει τη σχέση του γιου του με τον Σπύρο και προειδοποιεί τον Χαράλαμπο. Αυτός έξαλλος τους βρίσκει στο ερείπιο να κάνουν έρωτα και πάει να σκοτώσει τον γιο του. Ο Αντώνης παίρνει την καραμπίνα από τα χέρια του και τον σκοτώνει. Τον πυροβολισμό ακούει ο Μιχάλης, καθώς θάβει την σκυλίτσα του στο δάσος και ο Ορέστης που λέει στον Αντώνη να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του.
ΠΑΞΟΙ_ΧΑΛΚΙΑΣ_ΜΠΕΝΟΣ
Ο φόνος αλλάζει τα πάντα! Ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα βοηθάνε τον Φάνη και τα παιδιά να καλύψουν τον φόνο. Ο Φάνης ρίχνει το πτώμα του Χαράλαμπου στη θάλασσα και υποστηρίζει πως κανείς δεν πρόκειται να βρει τη σορό του.

Όλοι πρέπει να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ σα να μην συνέβη τίποτα. Η μουσική εκδήλωση γίνεται με μεγάλη επιτυχία και η Χάρις μαγεύει τους παρευρισκόμενους με το τραγούδι της. Την επόμενη κιόλας μέα, ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα φεύγουν σαν κυνηγημένοι από το νησί. Η Κλέλια μένει απαρηγόρητη μη γνωρίζοντας το λόγο που ο Ορέστης εξαφανίστηκε.
ΟΡΕΣΤΗΣ_ΧΑΛΚΙΑΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ_ΜΠΕΝΟΣ

Η συνέχεια του Maestro
Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Το 1ο Επεισόδιο - «MOTHER»
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Ειδήσεις σήμερα:


Ο Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση

Συνελήφθη 52χρονος διευθυντής λυκείου στη Νέα Υόρκη για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Πρώτη μείωση των θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις ΗΠΑ έπειτα από 6 χρόνια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης