Σόφι Τέρνερ για το διαζύγιο με τον Τζο Τζόνας: Υπήρχαν κάποιες μέρες που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα

Ήταν οι χειρότερες ημέρες της ζωής μου, ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Σόφι Τέρνερ έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον Τζο Τζόνας, στην οποία μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός μίλησε στη βρετανική Vogue και αρχικά, τόνισε πόσο δύσκολη και ψυχοφθόρα ήταν η κατάσταση αυτή για την ίδια.

«Υπήρχαν κάποιες μέρες, που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Ήταν οι χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Τηλεφωνούσα στον δικηγόρο μου και του έλεγα "δεν μπορώ, κάνε αυτό, απλά δεν αντέχω άλλο". Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο δικηγόρος της της είπε μια φράση, η οποία την «ταρακούνησε» και της έδωσε όση δύναμη χρειαζόταν εκείνη την περίοδο.


«Μου είπε "θυμίσου ότι πολεμάς για τις κόρες σου". Μόλις μου είπε "κάν' το για τα παιδιά σου", τότε το κάνω. Δεν θα το έκανα αν αφορούσε εμένα, αλλά για εκείνες θα έβρισκα τη δύναμη», τόνισε.

Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Αν και αρχικά, μίλησαν για ένα συναινετικό διαζύγιο, τελικά τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, όταν η Τέρνερ υπέβαλε μήνυση εις βάρος του πρώην συζύγου της, λέγοντας πως κράτησε παράνομα τις κόρες τους στη Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα, είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες στην Αγγλία, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν μπορούσα να πάω, να τα πάρω γιατί έπρεπε να τελειώσει η παραγωγή. Και τότε, άρχισαν να βγαίνουν όλα αυτά τα άρθρα για εμάς», λέει η ηθοποιός.

Τέλος, πρόσθεσε: «Πονάω γιατί πραγματικά βασάνιζα τον εαυτό μου για κάθε κίνηση που έκανα σαν μητέρα. Είναι αυτή η ενοχή της μαμάς, για την οποία μιλούν όλοι. Απλά έλεγα συνέχεια, στον εαυτό μου "είσαι καλή μαμά". Ένιωθα σαν να έβλεπα μια ταινία με τη ζωή μου, που δεν είχα γράψει καν εγώ, δεν είχα τον έλεγχο της παραγωγής, ούτε πρωταγωνιστούσα. Ήταν σοκαριστικό».


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό - Είναι ελαφρύ, δεν είναι στη ΜΕΘ

Κηφισιά: «Το παιδί κινδύνευσε, γλίτωσε γιατί πήρε τις σωστές αποφάσεις παρά το σοκ» - Ξεσπάει ο πατέρας του 5χρονου

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που «φρικάρει» στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr