Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα συμπλήρωσε την τετράδα των μονομάχων - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα συμπλήρωσε την τετράδα των μονομάχων - Δείτε βίντεο

Το πρόβλημα που άφησε εκτός τον Φάνη, τα παιχνίδια της Καραϊβικής και η μάχη για την 4η ασυλία

MixCollage-16-May-2024-02-05-AM-4165
Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο 4ο μονομάχος μετά την πρώτη νίκη των Κόκκινων επί των Μπλε στις ασυλίες της 19ης εβδομάδας του Survivor 2024. Ο 27χρονος ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στον τάκο και θα αναμετρηθεί με τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη την Πέμπτη το βράδυ (16/5) σε μια μονομαχία χωρίς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/5) ο 3ος μονομάχος, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως περίμενε την υποψηφιότητά του και πως ήταν αναμενόμενη, αφού οι άλλες επιλογές, θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομάδα.

«Στο τρίτο κατά σειρά συμβούλιο της εβδομάδας, υποψήφιος βγήκα εγώ. Αποτέλεσμα αναμενόμενο. Πιστεύω δεν το ήξεραν μόνο οι Κόκκινοι κι οι Μπλε, πιστεύω το ήξερε όλη η Ελλάδα κι είναι το απολύτως φυσιολογικό. Οι άλλες επιλογές είναι ο Γκιουλέκας και η Δαλάκα, οπότε η ψήφισή μου ήταν μονόδρομος. Αυτό συνεπάγεται πως ήμουν πλέον, συνειδητοποιημένος. Όλα καλά, είναι μια διαδικασία φυσιολογική στο παιχνίδι, την έχω περάσει 3 φορές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1afhzq0bnz5)
Κλείσιμο


Οι παίκτες των δύο ομάδων πριν ριχτούν στη μάχη για την 4η ασυλία, χαλάρωσαν λίγο με τα παιχνίδια της Καραϊβικής, τα οποία κέρδισαν ξανά μετά από καιρό οι Κόκκινοι (14-9) απολαμβάνοντας την τούρτα που τους είχε ετοιμάσει ο μάγειρας της παραγωγής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ah2sxrplj5)


Ο Φάνης Μπολέτσης που έκρινε την προηγούμενη ημέρα τη νίκη για τους Μπλε κάνοντας και ρεκόρ πίστας αποχώρησε από τον στίβο μάχης με... σουβενίρ ένα διάστρεμμα. Έτσι λίγο πριν την 4η ασυλία ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως δεν μπορούσε να παίξει καθώς ο αστράγαλός του είχε πρηστεί πολύ και για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του έμεινε εκτός. Ο Σταμάτης και ο Ντάνιελ, πέρα από τους Τούρκους παίκτες, έμειναν να παλεύουν για αυτή την ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ahvak35fpl)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων δεν άλλαξαν, με τους τραυματίες Φάνη και Ogeday από τους Μπλε και τον Χριστόφορο Ταξίδη από τους Κόκκινους να μένουν στον πάγκο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ai2fn886i9)


Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά στον στίβο μάχης και κατάφεραν να προηγηθούν με 10-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1aj55joeksx)


Όλα έδειχναν μια άνετη νίκη της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα, όμως οι Μπλε όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω αλλά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια φοβερή επιστροφή και να πάνε το ματς στο 11-10.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1aj46mxm8sp)


Τα χαμόγελα στους Κόκκινους πάγωσαν, όμως ο Γκιουλέκας κατάφερε να τα επαναφέρει καθώς στο 22ο run της 4ης ασυλίας ήταν πιο εύστοχος από τον Σταμάτη και έτσι χάρισε με 12-10 την πρώτη νίκη στην ομάδα του για αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ajrxcmkwdt)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Σαμάτης ήταν συναισθηματικά φορτισμένος που δεν κατάφερε να προστατεύσει στην ομάδα του, ενώ μαζί με τους άλλους δύο συμπαίκτες του έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα ρίξουν στην αρένα των μονομάχων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ak19yn7o09)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ak6f1is56x)


Ο Φάνης αυτοπροτάθηκε, όμως οι Σταμάτης και Ντάνιελ του το ξέκοψαν καθώς θέλησαν να τον προστατεύσουν επειδή είναι τραυματίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ak88moxv15)


Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Γκιουλέκας στάθηκε στην συγκινητική προσπάθεια των Σταμάτη και Ντάνιελ, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε πως αν έπαιζε κι ο Χριστόφορος που «το έχει» σε στόχους όπως αυτός που είχαν στον αγώνα της 4ης ασυλίας, θα είχαν καθαρίσει το σκορ γρηγορότερα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1akbd7k4l4h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1akiqcizyzt)


Η ψηφοφορία που ακολούθησε έστειλε τον Ντάνιελ Νούρκα στις μονομαχίες της Πέμπτης 16/5 δίπλα στη Δώρα Νικολή, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1akoqxjrwyh)


Οι μπλε ψήφισαν στρατηγικά όπως δήλωσε ο 4ος μονομάχος, χωρίς να αποκαλύψει κάτι περισσότερο, με την Δαλάκα να εκτιμάει πως η στρατηγική τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ντάνιελ δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε μονομαχίες και επειδή αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει κανείς να αποχωρήσει πήρε την απόφαση να πάρει το βάπτισμα του πυρός για την εμπειρία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1akp3fy5umx)




Ειδήσεις σήμερα:

Σλοβακία - Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Τα πρώτα λόγια του δράστη - «Διαφωνούσα με τις πολιτικές του»

Ίλιον: Βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά της από δομή - Είναι εκτός Αθήνας, λέει η γιαγιά τους

Βαλτιμόρη - Κατάρρευση γέφυρας: Εγκλωβισμένοι στο πλοίο παραμένουν οι 21 ναυτικοί του Dali
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης