Μαράια Κάρεϊ: Δεν σηκωνόταν από rollercoaster σε λούνα παρκ μέχρι να της φτιάξουν τα μαλλιά

Το λουκ της χάλασε από την ταχύτητα του παιχνιδιού - Τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο

Η Μαράια Κάρεϊ δεν αποχωρίζεται τον βοηθό της, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που την τράβηξαν παπαράτσι, ενώ γιόρταζε τα 13α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της. 

Η τραγουδίστρια πήγε με τα δίδυμα στο λούνα παρκ και διασκέδασε στις εγκαταστάσεις παιχνιδιών που είναι εκεί. Μεταξύ άλλων, η Κάρεϊ έκανε και rollercoaster αλλά με την ταχύτητα που έχει το τρενάκι, της χάλασαν τα μαλλιά. Η ποπ σταρ είχε μπούκλες όταν ανέβηκε στο παιχνίδι, αλλά κατά τη διάρκεια που αυτό έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, οι μπούκλες σηκώθηκαν στον αέρα και μπερδεύτηκαν μεταξύ τους.

Όταν ολοκλήρωσε τον γύρο της, η Κάρεϊ δεν ήθελε να φύγει από το παιχνίδι με αυτή την εμφάνιση και όπως φαίνεται σε στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media, ο βοηθός της προσπαθεί να επαναφέρει τα μαλλιά της στην αρχική τους κατάσταση. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε αφού είχε μαζί της τον βοηθό της, τον οποίο και φώναξε αμέσως με το που σταμάτησε τον γύρο στο παιχνίδι. 



Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΜΙΔΑ και ΑΑΔΕ απαντούν: Υπάρχει σήμερα «νόμιμη αύξηση» στα ενοίκια και πόση είναι;

Απίστευτη ιστορία στην Αλγερία: Τον απήγαγαν το 1998 και τον κρατούσαν για 26 χρόνια σε υπόγειο 100 μέτρα από το σπίτι του

Θρίλερ στο Μενίδι με νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Την μαχαίρωσαν στην κοιλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr