ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μίλτος Καρατζάς: Έμεινα για 9 μέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Μίλτος Καρατζάς: Έμεινα για 9 μέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά, πρόσθεσε ο μουσικός παραγωγός

miltos-karatzas-xr
Ο Μίλτος Καρατζάς μίλησε σε συνέντευξή του για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε στο «Πρωινό», ότι παρέμεινε διασωληνωμένος για 9 μέρες, ενώ από όλη την ταλαιπωρία που πέρασε, έχασε 22 κιλά.

Πιο αναλυτικά, ο Μίλτος Καραζτάς είπε στη συνέντευξή του: «Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, χρειάστηκε να παραμείνω και για 9 μέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά, παρόλο που λέγανε στα παιδιά μου "να δούμε τι θα κάνει ο μπαμπάς σας". Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ay6fjx4t2p)

Κλείσιμο
Στην πορεία, ο παραγωγός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε από την ώρα που βγήκε από το νοσοκομείο, μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

«Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, τώρα τα έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου ήταν ένας ήρωας. Έμαθα -γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου- ότι έγινε ειδικός στα φάρμακα και του υποκλίθηκα» ανέφερε ο Μίλτος Καρατζάς.

Τέλος, άφησε το σχόλιό του για τη μουσική σκηνή στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν. Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Δεν αντέχω την τραπ αλλά έχει ωραίες παραγωγές, ρέει χρήμα» δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης