Παντελής Τουτουντζής: Περνούσα φρικτά, αντιμετώπιζα καθημερινά bullying και έκλαιγα στα κάγκελα του σχολείου

Κακά τα ψέματα, δεν είχαν μάθει να αποδέχονται ότι ένα αγόρι μπορεί να παίζει με κοριτσίστικα παιχνίδια, ανέφερε ο make-up artist

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια μεγαλώντας στην Κρήτη και το bullying που υπέστη στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν πολύ ευχάριστα. Βγήκα στη ζωή με διάθεση να χαμογελάσω, αλλά πολύ νωρίς κατάλαβα ότι εξωγενείς παράγοντες άρχισαν να μου το καταστρέφουν. Ήταν ο σχολικός εκφοβισμός και η πολύ κλειστή κοινωνία της Κρήτης. Εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι το είχαν πολύ εύκολο να κατακρίνουν, ήταν το όπιο τους».

Επίσης, περιέγραψε πώς στιγματίστηκε λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού: «Οι οικογένειες έψαχναν μανιωδώς ποιο σπίτι έχει ένα πρόβλημα για να το βάλουν στο στόχαστρο και να μη βλέπουν τα δικά τους θέματα. Οπότε ένα γκέι παιδί σε μια οικογένεια έδινε πολλή τροφή. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κοιτάζω το πρόσωπο μου στον καθρέφτη, να χαμογελάω και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι πόσο θα κρατήσει αυτό το χαμόγελο με όσα όσα μου συνέβαιναν. Με θυμάμαι να κλαίω στα κάγκελα του σχολείου και να λέω: ανοίξτε την πόρτα να γυρίσω στο σπίτι μου».

«Τόσο φρικτά περνούσα. Καθημερινά αντιμετώπιζα μπούλινγκ. Κακά τα ψέματα, τα παιδιά τότε δεν είχαν μάθει να αποδέχονται ότι ένα αγόρι μπορεί να παίζει με κοριτσίστικα παιχνίδια», είπε στο τέλος της συνέντευξής του στο περιοδικό «ΟΚ!».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου


Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας


Βίντεο και φωτογραφίες: Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr