50 Cent: Αντέδρασε στο βίντεο του Diddy - Ο Θεός να μας βοηθήσει, είπε

50 Cent: Αντέδρασε στο βίντεο του Diddy - Ο Θεός να μας βοηθήσει, είπε

Σε πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο ράπερ ασκεί σωματική βία στην πρώην σύντροφό του

50_cent-_diddy
Ο 50 Cent αντέδρασε σε ένα βίντεο που δείχνει τον Sean «Diddy» Combs να χτυπάει την πρώην φίλη του Cassie Ventura σε ένα ξενοδοχείο το 2016.

Σε ανάρτησή του στο Χ/ Twitter, ο διάσημος ράπερ έγραψε: «Τώρα είμαι σίγουρος ότι ο Puffy δεν το έκανε, είναι αθώος αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα! Αυτό θα πουν οι δικηγόροι του. Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους».

Στο βίντεο, ο Combs φαίνεται να ρίχνει τη πρώην σύνροφό του στο έδαφος πριν την κλωτσήσει πολλές φορές και την σύρει στο πάτωμα.
Κλείσιμο
Ο καυγάς συνέβη κοντά στους ανελκυστήρες έξω από το δωμάτιο του ζευγαριού στο κλειστό πλέον ξενοδοχείο InterContinental στο Century City, μια γειτονιά του Λος Άντζελες.

Το βίντεο, το οποίο αποκτήθηκε αρχικά από το CNN, επιβεβαίωσε ορισμένους από τους ισχυρισμούς που η 37χρονη Ventura έκανε εναντίον του Diddy στη μήνυσή της τον Νοέμβριο του 2023, η οποία έκανε λόγο για σωματική κακοποίηση, βιασμό και άλλα.

Λίγο μετά την κατάθεση της αγωγής, η Cassie - το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Casandra - και ο Diddy κατέληξαν σε διακανονισμό.

Ωστόσο, ο Combs και οι δικηγόροι του έχουν αρνηθεί σθεναρά όλους τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης εναντίον του.

Την Παρασκευή, ο 50 Cent αναδημοσίευσε επίσης την προηγούμενη δήλωση του Combs στην οποία ο τελευταίος επέμενε ότι «δεν έκανε τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζεται». Ο 50 Cent έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Το τεστ ανιχνευτή ψεύδους διαπίστωσε ότι αυτό ήταν ένα ψέμα....».

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση
Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016

Η Cassie ανέφερε συγκεκριμένα την επίθεση στο ξενοδοχείο το 2016 στην καταγγελία της, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, αφού ο Combs ήταν «υπερβολικά μεθυσμένος».

Ενώ ήταν ακόμα μέσα στη σουίτα τους, ο Combs φέρεται να «γρονθοκόπησε την κα Ventura στο πρόσωπο, προκαλώντας της ένα μαυρισμένο μάτι».

Μόλις αποκοιμήθηκε, η τραγουδίστρια προσπάθησε να βγει κρυφά από το δωμάτιο, αλλά εκείνος «την ακολούθησε στον διάδρομο του ξενοδοχείου, ενώ της φώναζε», υποστηρίζει η μήνυση. «Την άρπαξε και στη συνέχεια πήρε γυάλινα βάζα στο διάδρομο και της τα πέταξε, με αποτέλεσμα να πέσουν γυαλιά γύρω τους καθώς εκείνη έτρεχε προς το ασανσέρ για να ξεφύγει».

Η Cassie κατάφερε τελικά να διαφύγει και ο Combs φέρεται να πλήρωσε στο InterContinental 50.000 δολάρια για το υλικό ασφαλείας.

Ο 50 Cent είναι μακροχρόνιος επικριτής του Combs και σχολίασε την αγωγή της Cassie αμέσως μετά την κατάθεσή της.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου


Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας


Βίντεο και φωτογραφίες: Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης