Φωτεινή Δάρρα: Ήταν πολύ διαδεδομένες οι κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά μου

Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο δυστυχώς ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα, πρόσθεσε

H Φωτεινή Δάρρα αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και στο ΜeΤoo.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Δάρρα εξομολογήθηκε: «Με έχει σημαδέψει πάρα πολύ θετικά η γέννηση της κόρης μου. Με έχει σημαδέψει, επίσης, θετικά και αρνητικά, το φευγιό της μαμάς μου. Θα μου πεις, τι θετικό μπορεί να έχει ένα φευγιό… Ότι ενηλικιώνεσαι. Όπως και άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες πέρασα δύσκολα μέσα στη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχουν υπάρξει και κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στη δουλειά. Εγώ ανήκω σε μια γενιά καλλιτεχνών που δεν τα καταγράφαμε τόσο πολύ όλα αυτά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Ήταν πολύ διαδεδομένες. Δηλαδή για εμένα, όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο και διαδεδομένο δυστυχώς, κακώς, ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα».

Επίσης, αναφορικά με το ΜeToo, η Φωτεινή Δάρρα σημείωσε: «Αυτό που συμβαίνει με το ΜeΤoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Από την άλλη, θέλει και μια ρέγουλα. Λίγο να μπορούμε να εξετάζουμε διπλά και τριπλά και τετραπλά γιατί μπορεί να στιγματιστούν και άνθρωποι οι οποίοι στιγματίζονται πολύ εύκολα. Γιατί ο κόσμος το κάνει πολύ εύκολα. Όπως εγώ αν ακούσω ότι ασκήθηκε ή ασκείται μια κακοποιητική συμπεριφορά σε μια άλλη γυναίκα, θα κατηγορήσω αυτόν τον οποίο έχει κατηγορήσει. Πρέπει να το διπλτσεκάρουμε, να το τριπλοτσεκάρουμε και να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποδίδεται όπως πρέπει. Μια δικαιοσύνη η οποία θα αποδίδεται όμως, δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται πάντα έτσι όπως πρέπει».

Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr