Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι: Το «σας πήγε τάπα» δεν θεωρώ ότι το απευθύνει σε μένα ως Έλληνα πολίτη

Να έχουμε τέτοιο απόηχο μετά την Eurovision για μια εβδομάδα δεν έχει ξαναγίνει, σχολίασε μεταξύ άλλων

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τη Μαρίνα Σάττι, τη Eurovision, τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα χασμουρητά της και άλλα, μιλώντας στον αέρα του «Γεια σου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την ένστασή του με τα περισσότερα που έχουν γίνει, ιδίως με τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας κατά τη συνέντευξη Τύπου που ερμηνεύθηκε ως πολιτική θέση εναντίον του Ισραήλ. Επίσης, σχολίασε το νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Μαρίνα Σάττι από το οποίο θεωρήθηκαν κάποια πράγματα ότι ήταν σχόλια για τη Eurovision.

Δείτε το βίντεο

Ειδικότερα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Αυτή η εβδομάδα πραγματικά είχε να συμβεί χρόνια. Να έχουμε τέτοιο απόηχο μετά την Eurovision για μια εβδομάδα δεν έχει ξαναγίνει. Στα περισσότερα που έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα διαφωνώ. Ήμουν από τους πρώτους που ήμουν εναντίον της Μαρίνας όταν έγινε το συμβάν , μετά το β’ ημιτελικό, που έδιναν συνέντευξη τύπου και έκανε όλα αυτά που έκανε. Που ήταν ολοφάνερο ότι τα έκανε επί τούτου, ότι ήταν σιωπηρή διαμαρτυρία, ότι ήταν εκδήλωση με άλλον τρόπο πολιτικής θέσης. Λάθος».

Και πρόσθεσε: «Με αυτό διαφώνησα μαζί της. Όλα τα άλλα όμως, που ακολούθησαν μετά τον τελικό, είναι μια υστερία by Greece! Δηλαδή βγαίνει ένα τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει πάρα πολλά πράγματα, που λέει μέσα κάποια πράγματα τα οποία για έναν μυστήριο λόγο θεώρησαν όλοι ότι αφορούν κάθε Έλληνα. Το ότι λέει η Μαρίνα, "σας πήγε τάπα", εμένα προσωπικά δεν με αφορά, δεν μου λέει τίποτα και δεν θεωρώ ότι το απευθύνει σε μένα ως Έλληνα πολίτη».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει ακούσει τη φήμη που κυκλοφορεί για τη Μαρίνα Σάττι ότι είναι δύσκολη συνεργάτιδα: «Είναι κάτι που έχω ακούσει (σ.σ. το ότι είναι δύσκολη συνεργάτιδα η Μαρίνα Σάττι). Μου είπαν κάποια πράγματα τα οποία προκύπτουν από δυο πηγές, που ήταν στην Eurovision, που έκανε εκεί όταν εγώ προσπαθούσα να τη δικαιολογήσω για πολλά. Μου είπαν λοιπόν ότι συνέβησαν διάφορα πράγματα, αν θέλετε, για να μου την κακολογήσουν στην Eurovision και τους είπα πως τα ξέρω».

Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr