Λευτέρης Πανταζής: Με φάγανε όταν είπα το Breathless, ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε την άποψή του για τη νέα μουσική της Μαρίνας Σάττι

Με αφορμή τη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι σε νέο της κομμάτι, ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε την άποψή του για την ίδια και για τη συνεργασία και φιλία τους.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» και αρχικά αποκάλυψε την αρχική γνωριμία του με την τραγουδίστρια: «Αυτή η γνωριμία και η φιλία κρατάει χρόνια. Πριν πολλά χρόνια είχα κάνει μια παραγωγή στο Γυάλινο Θέατρο στη Συγγρού μαζί με τη Σάττι, την Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό. Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παραγωγή αυτή πριν 10 χρόνια, τώρα είναι πρωταγωνιστές. Έβαλα καλό "λάδι"».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς έγινε η τωρινή συνεργασία τους: «Η Μαρίνα τότε έλεγε τις "Κούπες", μου άρεσε πάρα πολύ και της είχα πει να της κάνω την παραγωγή εγώ. Είχαμε χαθεί, με ξαναπήρε πριν την Eurovision και μου πρότεινε να συμμετέχω στο δεκάλεπτο κομμάτι που ετοίμαζε. Τα συμφωνήσαμε, είπα τα κομμάτια μου και μόλις τέλειωσε η Eurovision την άλλη μέρα κυκλοφόρησε το "MIXTAPE”. Γίνεται χαμός, απ' ότι μου λένε γίνεται χαμός».

Πάνω στο κομμάτι, πρόσθεσε: «Είναι πολύ μόδα το concept του δεκαλέπτου. Εμείς πάντα επηρεαζόμαστε από τους ξένους, από τα ξένα ακούσματα, το κομμάτι είναι μπροστά. Αυτό είναι η Σάττι, κάνει κάτι διαφορετικό».

Παράλληλα, σχολίασε την κριτική που είχε δεχτεί ο ίδιος στο παρελθόν: «Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι λίγο τρελοί, να δοκιμάζουν πράγματα. Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το "Breathless”. Με φάγανε εκεί, έγινε χαμός. Και είπα και εγώ "ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;"».



Τέλος, για τον μουσικό διαγωνισμό σχολίασε: «Το καλό θα ήταν η Eurovision να είναι μόνο μουσικό γεγονός, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το έχουν πολιτικοποιήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr