Θανάσης Αλευράς για τα αρνητικά σχόλια: Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας

Θανάσης Αλευράς για τα αρνητικά σχόλια: Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας

Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας, μας έδωσε ψήφους το κοινό, ανέφερε ο ένας από τους δύο φετινούς παρουσιαστές της Eurovision

alevras
Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό λόγω των αρνητικών σχολίων που συγκέντρωσαν για την παρουσίαση της φετινής Eurovision. Ειδικά, οι δύο σχολιαστές της ΕΡΤ κατακρίθηκαν έντονα για τις αστοχίες και τις ανακρίβειες που εκφώνησαν.

Ο Θανάσης Αλευράς σε νέα συνέντευξή του απευθύνθηκε στις επικρίσεις και έδωσε τη δική του απάντηση, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκρίθηκαν από τους δημοσιογράφους της χώρας, αλλά άρεσαν στον κόσμο. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι δεν έλαβαν χρηματική αμοιβή για τη δουλειά τους στον μουσικό διαγωνισμό.

Αρχικά, ανέφερε: «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας, αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό».
alevras-kalouta
Κλείσιμο

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», πρόσθεσε στη συνέχεια στη συνέντευξή του στη «Real Life».

Για τη δήλωση του Ζερόμ Καλούτα ότι ο Άγιος Μαρίνος είναι νησιωτικό κράτος ή ότι ο ίδιος δεν αναγνώρισε την πριγκίπισσα της Σουηδίας, ο Θανάσης Αλευράς σχολίασε: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί, αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

Τέλος, ξεκαθάρισε αναφορικά με την οικονομική απολαβή: «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανέτοιμος και αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ στο ραντεβού με τη δόξα και την «κούπα» του πρωταθλητή


Μετεωρίτης διέσχισε τον ουρανό της Πορτογαλίας το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε εντυπωσιακά βίντεο


Γιατροί αρνούνται μεταμόσχευση ήπατος σε 36χρονη αν και ο σύντροφός της είναι συμβατός δότης - Δείτε γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης