Λένα Δροσάκη: Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπώ

Την περίοδο της οικονομικής κρίσης θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες, αποκάλυψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός

Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τη νέα θεατρική παράστασή της, το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τις διαστάσεις που πήρε στα μέσα ενημέρωσης, τη σχέση της με τον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις Δέκα».

Αρχικά, με αφορμή την παράστασή της, ανέφερε: «Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε. Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα, ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας».

Δείτε το βίντεο

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει».

Επίσης, σχολίασε: «Το βραβείο "Μελίνα Μερκούρη" ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ συγκινητικό και είχε ένα χρηματικό έπαθλο που με βοήθησε πάρα πολύ, να μείνω άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, αλλά και καλλιτεχνικά, γιατί ακούστηκε το όνομά μου. Την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη δεν τη φόρεσα ποτέ, ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα βαζάκι με φακές».

Για τη δημοσιότητα που απέκτησε ο χωρισμός της, η Λένα Δροσάκη απάντησε: «Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο και ένιωθα απόγνωση, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου: "Τι να σας πω; Τι θέλετε να σας πω τώρα;". Μόνο αυτό το ερώτημα είχα: "Τι πρέπει να πω τώρα;"».

Συγκινημένη η ηθοποιός είπε στο τέλος: «Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ όλο και πιο πολύ, γιατί κάνω πολλά λάθη. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπώ. Εύχομαι να είμαι παρούσα, να χαίρομαι κάθε στιγμή, να χαίρομαι που είμαι ζωντανή, που είμαι υγιής, που το παιδί μου είναι καλά, η οικογένειά μου, και ό, τι είναι να έρθει, θα έρθει».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανέτοιμος και αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ στο ραντεβού με τη δόξα και την «κούπα» του πρωταθλητή


Μετεωρίτης διέσχισε τον ουρανό της Πορτογαλίας το βράδυ του Σαββάτου – Δείτε εντυπωσιακά βίντεο


Γιατροί αρνούνται μεταμόσχευση ήπατος σε 36χρονη αν και ο σύντροφός της είναι συμβατός δότης - Δείτε γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr