Zέιν Μάλικ: Έκανε την πρώτη του σόλο συναυλία μετά την αποχώρησή του από τους One Direction

Zέιν Μάλικ: Έκανε την πρώτη του σόλο συναυλία μετά την αποχώρησή του από τους One Direction

Αξέχαστη βραδιά, έγραψε σε ανάρτησή του

zayn
O Zέιν Μάλικ κατάφερε ένα σημαντικό επίτευγμα στη σόλο καριέρα του.

Η sold-out συναυλία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Shepherd's Bush Empire του Λονδίνου, δεν ήταν μόνο η πρώτη σόλο headlining συναυλία του τραγουδιστή, αλλά και η πρώτη του συναυλία από τότε που εγκατέλειψε τους t το 2015.
Ο 31χρονος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει για πρώτη φορά στους θαυμαστές του τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ, «Room Under the Stairs», σε μια βραδιά που ο ίδιος χαρακτήρισε «αξέχαστη» σε ανάρτησή του στο Instagram.

Κλείσιμο
Σε βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές του, ο Μάλικ είπε επίσης στο πλήθος: «Μου έλειψε αυτό». Και, σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε ο ίδιος, ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές του για «όλη την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια» και για την αναμονή.

Από τότε που έγινε σόλο καλλιτέχνης πριν από περισσότερα από εννέα χρόνια, ο Μάλικ έχει κυκλοφορήσει αρκετά σόλο πρότζεκτ και έχει κατακτήσει την κορυφή των charts με επιτυχίες όπως το «PILLOWTALK» και το «Dusk Till Dawn», αλλά είχε απομακρυνθεί από τις ζωντανές ερμηνείες.

Αν και σπάνια, ο μουσικός είχε κάνει περιστασιακές ζωντανές εμφανίσεις (συμπεριλαμβανομένου μιας εμφάνισης στο Wango Tango τον Μάιο του 2016, μια εμφάνιση στο Voice λίγες μέρες αργότερα και μια πρόσφατη κοινή εκτέλεση ενός νέου κομματιού, του «What I Am»), αλλά καμία συναυλία ως headliner - μέχρι τώρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Τζέσικα Μπίελ στην εξωτερική της εμφάνιση


Άρης-ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών


Τι αλλάζει στις αντικειμενικές τιμές σε 12 δήμους - Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης