Survivor 2024: Η αναταραχή που προκάλεσε η αλλαγή μπαντάνας της Δώρας και ο πρώτος του τάκου - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η αναταραχή που προκάλεσε η αλλαγή μπαντάνας της Δώρας και ο πρώτος του τάκου - Δείτε βίντεο

Η ανακοίνωση του Λιανού που… πόνεσε, οι αντιδράσεις Μπλε και Κόκκινων στη νέα μεταγραφή, η αλλαγή απόφασης και η μάχη για την ασυλία και το έπαθλο

MixCollage-20-May-2024-01-57-AM-2266
Η Δώρα Νικολή μπορεί να έχει ακόμα μια ευκαιρία να μονομαχήσει για την παραμονή της στο Survivor 2024, όμως η αλλαγή μπαντάνας έδειξε να την επηρεάζει και πλέον να την έχει φέρει απέναντι στην πρώην ομάδα της. Μάλιστα ο πρώτος μονομάχος για την 20η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ προέκυψε από την νέα ομάδα της Δώρας, αφού οι Μπλε ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έριξαν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν την νέα τους συμπαίκτρια, η οποία μπορεί να ψηφίζει στα συμβούλια, αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί, αφού βρίσκεται ήδη μέσα στη διαδικασία της αποχώρησης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/5) η Δώρα Νικολή, η οποία ηττήθηκε στην τελική μονομαχία από τον Ντάνιελ Νούρκα το βράδυ της Πέμπτης (16/5) αναφέρθηκε στην ευκαιρία που της δόθηκε για να παραμείνει στο παιχνίδι τονίζοντας ότι όταν είναι συγκεντρωμένη δύσκολα χάνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dtyn0ir59t)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dtwqtgpcp5)


Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την 1η ασυλία, ο Γιώργος Λιανός έκανε την πρώτη ανακοίνωση που αφορούσε μια σημαντική αλλαγή στις ομάδες. Πρόκειται για την αλλαγή χρώματος μπαντάνας στη Δώρα Νικολή, η οποία επιστρέφει στην αρχική της ομάδα και γίνεται πάλι παίκτρια των μπλε. Η ίδια έδειξε πολύ συγκινημένη που αφήνει την κόκκινη ομάδα, καθώς ήταν ήδη επηρεασμένη ψυχολογικά από τη δοκιμασία αποχώρησης.

«Έχω να σας κάνω πολύ σημαντική ανακοίνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε, στα μισά της, την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αυτό προκάλεσε μια δυναμική ανισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Επειδή όμως είχαμε ξεκινήσει ήδη τους αγώνες ασυλίας, δεν θα μπορούσαμε να επέμβουμε. Αυτή, λοιπόν, η παρέμβαση θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ένα μέλος τις κόκκινης ομάδας θα περάσει στη μπλε».

Τότε ήταν που η Δώρα Νικολή έμοιαζε να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς θα ακολουθούσε και δεν έκρυψε την στεναχώρια της. «Έχω ήδη έτοιμη εδώ την μπλε μπαντάνα που θα φορέσει ο καινούργιος παίκτης. Αυτό το μέλος είναι η Δώρα Νικολή» αναφώνησε ο παρουσιαστής του Survivor.

Αγκαλιάζοντας με βαριά καρδιά την καλή της φίλη και συμπαίκτρια, Κατερίνα Δαλάκα, η παίκτρια της… μπλε πλέον ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «γενικά δεν μου αρέσει να κάνω πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Νομίζω πως αυτό φάνηκε και από την άλλη φορά, εκεί που είμαι εκεί θέλω να παραμένω. Σαφώς και όλα τα παιδιά ξέρουν ότι τους αγαπώ πάρα πολύ, δεν έχω θέμα με όποιον κι αν έχω μαζί μου, απλά επειδή έχω δεθεί πάρα πολύ με την Κατερίνα ήθελα να τελειώσω μαζί της. Ό,τι κερδίζουμε, να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο όπως νομίζω και την ίδια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1duglmgej15)


Στο αγωνιστικό σκέλος, παρότι οι Μπλε νίκησαν στο flag race και επέλεξαν πρώτοι ομάδα, η κόκκινη ελληνοτουρκική συμμαχία ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στον στίβο μάχης και προηγήθηκε με 5-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1duijpra4zl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1duxxvtyndd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dv5dilyql5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dvau7uggk9)


Οι Μπλε κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα στο σκορ σε 5-4, όμως η ομάδα της Δαλάκα παρέμεινε μπροστά μέχρι το τέλος και το 12-8 το οποιο κρίθηκε σε πόντο που έφερε η Κατερίνα κόντρα στην πρώην συμπαίκτρια της Δώρα Νικολή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dvsh1gikfd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dw8igq7q8x)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dwmlgzw6q9)


Η κόκκινη ομάδα εκτός από το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας κέρδισε και το έπαθλο της μίνι κρουαζιέρας στην Καραϊβική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dwnx7vwyg1)


Ο Γιώργος Λιανός όμως τους έκρυβε άλλη μια έκπληξη πριν βρεθούν στο καταμαράν που τους περιμένει. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα μπορούσαν να απολαύσουν τη μικρή αυτή απόδραση μαζί με έναν παίκτη που θα επέλεγαν από τη μπλε ομάδα και αυτός δεν ήταν άλλος από τη Δώρα Νικολή. Η Δώρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και αγκάλιασε και φίλησε την Κατερίνα Δαλάκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dws2qomk55)


Στον απολογισμό του αγώνα, ο Φάνης, ο Σταμάτης κι ο Ντάνιελ έκριναν πως η Δώρα δυσκολεύτηκε πολύ με την αλλαγή ομάδας και τον αποχωρισμό της από την Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που όπως είπαν πρέπει να αποκόψει τώρα που αγωνίζεται μαζί τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dwv87pfhu9)


Λίγο αργότερα όμως οι Κόκκινοι άλλαξαν απόφαση με τον Χριστόφορο Ταξίδη σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του να του αποκαλύπτει πως δεν θέλει την Δώρα μαζί τους, τους εξήγησε τους λόγους και συμφώνησαν να πάρουν μαζί τους τον Ντάνιελ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dx4xmq7621)


Στο Συμβούλιο του νησιού οι μπλε παίκτες δήλωσαν πως απαιτούν από τη Δώρα να αγωνίζεται αμερόληπτα εναντίον της Δαλάκα, με την παίκτρια της Μπλε ομάδας να ξεκαθαρίζει πως όποιον και να έχει απέναντί της θα αγωνιστεί το ίδιο, ενώ στη συνέχεια οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν πως ανακαλούν την απόφαση τους για να πάρουν μαζί τους την Δώρα στο έπαθλο. Η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την απόφαση της κόκκινης ομάδας να μην πάρουν κανέναν από τους μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dxg38i0sd5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dxntmugbkp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dy74sxnk1t)


Στη συνέχεια οι Μπλε πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό ως 1ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dym02mn39t)


«Νιώθω καλά, το περίμενα και πριν έρθει η Δώρα. Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα, υπάρχει μια μονομαχία μπροστά και ΄γω είμαι έτοιμος να παλέψω για την παραμονή μου» εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε στον Γιώργο Λιανό.


Ειδήσεις σήμερα:

Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ, άξιος πρωταθλητής - Νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Άρη και κατέκτησε τον 4ο τίτλο του - Δείτε τα γκολ

Ανάλυση Sky News: Τι θα σημαίνει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ραϊσι

Sean «Diddy» Combs: Η πρώτη αντίδραση του ράπερ μετά το βίντεο που χτυπά με μανία την πρώην του - «Λυπάμαι, αισθάνομαι αηδιασμένος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης