Survivor: Ενοχλημένοι οι Μπλε με την απόδοση της Δώρας στον αγώνα

Survivor: Ενοχλημένοι οι Μπλε με την απόδοση της Δώρας στον αγώνα

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η παίκτρια αλλάζει ομάδα

dwra93
Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την 1η ασυλία στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε την πρώτη ανακοίνωση που αφορούσε μια σημαντική αλλαγή στις ομάδες. Πρόκειται για την αλλαγή χρώματος μπαντάνας στη Δώρα Νικολή, η οποία επιστρέφει στην αρχική της ομάδα και γίνεται πάλι παίκτρια των μπλε. Η ίδια έδειξε πολύ συγκινημένη που αφήνει την κόκκινη ομάδα, καθώς ήταν ήδη επηρεασμένη ψυχολογικά από τη δοκιμασία αποχώρησης.

«Έχω να σας κάνω πολύ σημαντική ανακοίνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε, στα μισά της, την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αυτό προκάλεσε μια δυναμική ανισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Επειδή όμως είχαμε ξεκινήσει ήδη τους αγώνες ασυλίας, δεν θα μπορούσαμε να επέμβουμε. Αυτή, λοιπόν, η παρέμβαση θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ένα μέλος τις κόκκινης ομάδας θα περάσει στη μπλε» ανέφερε ο παρουσιαστής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1duglmgej15)

Τότε ήταν που η Δώρα Νικολή έμοιαζε να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς θα ακολουθούσε και δεν έκρυψε την στεναχώρια της. «Έχω ήδη έτοιμη εδώ την μπλε μπαντάνα που θα φορέσει ο καινούργιος παίκτης. Αυτό το μέλος είναι η Δώρα Νικολή» αναφώνησε ο παρουσιαστής του Survivor.

Στον απολογισμό του αγώνα, ο Φάνης, ο Σταμάτης κι ο Ντάνιελ έκριναν πως η Δώρα δυσκολεύτηκε πολύ με την αλλαγή ομάδας και τον αποχωρισμό της από την Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που όπως είπαν πρέπει να αποκόψει τώρα που αγωνίζεται μαζί τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dwv87pfhu9)
Κλείσιμο

Λίγο αργότερα όμως οι Κόκκινοι άλλαξαν απόφαση με τον Χριστόφορο Ταξίδη σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του να του αποκαλύπτει πως δεν θέλει την Δώρα μαζί τους, τους εξήγησε τους λόγους και συμφώνησαν να πάρουν μαζί τους τον Ντάνιελ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dx4xmq7621)

Στο Συμβούλιο του νησιού οι μπλε παίκτες δήλωσαν πως απαιτούν από τη Δώρα να αγωνίζεται αμερόληπτα εναντίον της Δαλάκα, με την παίκτρια της Μπλε ομάδας να ξεκαθαρίζει πως όποιον και να έχει απέναντί της θα αγωνιστεί το ίδιο, ενώ στη συνέχεια οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν πως ανακαλούν την απόφαση τους για να πάρουν μαζί τους την Δώρα στο έπαθλο. Η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την απόφαση της κόκκινης ομάδας να μην πάρουν κανέναν από τους μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dxg38i0sd5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dxntmugbkp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dy74sxnk1t)


Στη συνέχεια οι Μπλε πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό ως 1ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1dym02mn39t)

«Νιώθω καλά, το περίμενα και πριν έρθει η Δώρα. Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα, υπάρχει μια μονομαχία μπροστά και ΄γω είμαι έτοιμος να παλέψω για την παραμονή μου» εκμυστηρεύτηκε ο παίκτης των Μπλε στον Γιώργο Λιανό.


Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης στο Μενίδι - Το βίντεο με την ενέδρα θανάτου που έστησε

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής» μεταδίδει η ιρανικη τηλεόραση

Επιμένει και σήμερα το «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και ζέστης - Πού θα βρέξει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης